Hlavní Výživa

Fórum o zdraví, výživě, vývoji, vzdělávání a psychologii dítěte.

Máma a dítě časopis

  • Nezodpovězená témata
  • Aktivní témata
  • Vyhledávání

Potřebujete zpětnou vazbu na tekuté mýdlo pro novorozence, což je lepší?

Moderátor: Elena43

Potřebujete zpětnou vazbu na tekuté mýdlo pro novorozence, což je lepší?

Zveřejnil Vikusik 11. září 2017 17:24

Re: Potřebujeme recenze na tekuté mýdlo pro novorozence, které lu

Zveřejněno uživatelem inga_Kuka 12. září 2017 15:52

Re: Potřebujeme recenze na tekuté mýdlo pro novorozence, které lu

Zveřejnil Vikusik 13. září 2017 14:14

Re: Potřebujeme recenze na tekuté mýdlo pro novorozence, které lu

Zveřejnil Larison dne 15. září 2017 14:00.

Re: Potřebujeme recenze na tekuté mýdlo pro novorozence, které lu

Zveřejněno uživatelem inga_Kuka 18. září 2017 15:59

[quote = "Vikusik"] Ne, nepřidávám. Za prvé, mám s ním jednou nebo dvakrát týdně své dítě. A za druhé, velmi pečlivě. Sbírám malé mýdlo do dlaně, vtírám je mezi ně a teprve poté si umyju tělo. Umývám se stejným způsobem, nejdřív napíšu do dlaně. Je vhodné použít, láhev s rozprašovačem, zvládnu s jednou rukou. Zatlačím na něj ukazováčkem, mýdlo odkapává na místo určení. Konzistence aqua gelu, dobrá tekutost. A co se týče vůně, ještě jedna věc - ne. Mýdlové pachy klasifikuji vůni jako neutrální. Možná měsíček voní takhle, je ve složení. Nejsem obeznámen s jeho vůní. Nebo heřmánkový + měsíček dává takový zápach. Není nasycený, není ostrý, není agresivní, neutrální

Pěkné mýdlo. A nezpůsobuje to problémy, dítě na to nemá alergie

Re: Potřebujeme recenze na tekuté mýdlo pro novorozence, které lu

Estella Post »18. září 2017 22:40

Re: Potřebujeme recenze na tekuté mýdlo pro novorozence, které lu

Zpráva Vikush »18. září 2017 22:55

Re: Potřebujeme recenze na tekuté mýdlo pro novorozence, které lu

Zveřejnil Vikusik 19. září 2017 15:48

Re: Potřebujeme recenze na tekuté mýdlo pro novorozence, které lu

Zveřejnil Vikusik 19. září 2017 15:51

Re: Potřebujeme recenze na tekuté mýdlo pro novorozence, které lu

Příspěvek od Jeni »03.03.2016, 19:14

Nedoporučoval bych vám koupit mýdlo v běžných obchodech. A pokud k tomu došlo, pak pečlivě prostudujte složení! V obchodech více než 80% chemie! A to je pro děti velmi škodlivé.
Zkuste koupit organické mýdlo. Jsou zcela neškodné. A dokonale čistí a chrání pokožku dítěte před různými špinavými triky.

Mohu vám poradit v oblasti mýdla a dalších hygienických produktů od BioSea. Společnost se specializuje na bezpečnou bio kosmetiku. Tato společnost se narodila ve Francii. Používá rostlinné komponenty řas, květin a bylin.
Biosea poskytuje 33% SLEVY a vrácení peněz.

Dívky otravují děti chemií. Napište mi, co je aplikace +79254063782, dám vám odkaz k získání slev a povím vám více o hygienických výrobcích.
Nebo se můžete sledovat a zaregistrovat: (smazáno moderátorem).

11 nejlepších dětských mýdel

* Recenze toho nejlepšího podle redakční rady expertology.ru. O kritériích výběru. Tento materiál je subjektivní, nikoli reklama a neslouží jako vodítko k nákupu. Před nákupem se musíte poradit s odborníkem.

Při výběru dětské kosmetiky rodiče často nemyslí na její kvalitu, kupují první, která se objeví v obchodě. Toto je nesprávný přístup, protože i jednoduché mýdlo by mělo zapadat do pokožky vašeho dítěte. A pokud si myslíte, že většina dětí je náchylná k alergiím, je velmi důležité zvolit nástroj, který nevyvolá její vzhled..

Naši odborníci provedli analýzu trhu s dětskými kosmetickými výrobky, jakož i názory dětských lékařů a běžných uživatelů a zařadili 11 nejlepších dětských mýdel.

Jaké škodlivé složky by se ve složení dětského mýdla neměly vyhýbat

Povrchově aktivní látka. Povrchově aktivní látky obsažené v mýdle narušují ochrannou kožní bariéru, což znamená, že křehká pokožka dítěte je ještě více náchylná k podráždění a poškození. Jedním z nejpopulárnějších povrchově aktivních látek jsou laurylsulfáty sodné (SLS a SLES). Jsou pro děti nejnebezpečnější, ale vyskytují se ve většině dětských mýdel..

Technické (minerální) oleje. Jsou to ropné produkty. Není možné vyjmenovat vše, zde je jen několik: tekutý parafín, tekutá vazelína, minerální olej, parafinový olej.

Tuky. Jejich použití je nepřijatelné, protože vede k tvorbě filmu, a tím k ucpávání pórů, což zabraňuje plnému dýchání dětské pokožky..

Parabeny Například methylparaben, propylparaben, butylparaben. Podle nepotvrzených informací může ovlivnit výskyt rakoviny.

Sírany, silikony, formaldehydy. Je třeba se jim také vyhýbat jako součást dětského mýdla..

Hodnocení nejlepších dětských mýdel

JmenovánímístoNázev produktucena
Hodnocení nejlepších dětských mýdel1Eared Nannies64 ₽
2GreenLab Little154 ₽
3Svět dětství109 ₽
4Bubchen119 ₽
5Dětská příroda185 ₽
6Moje sluníčko67 ₽
7Umka94 ₽
8naše matka17 ₽
Nejlepší prémiové dětské mýdlo1Péče o mámu₽ 641
2Frosch (péče)296 ₽
3Natura Siberica Little Siberica₽ 262

Nejlepší dětské mýdlo z hlediska ceny - kvality

Eared Nannies

Na prvním místě je hypoalergenní mýdlo ve formě krému. Je navržen speciálně pro děti od prvního dne života a má vlastnosti sprchového gelu. Složení obsahuje olivový olej, který zjemňuje, zvlhčuje a vyživuje pokožku. Extrakt z aloe s antioxidačními a baktericidními vlastnostmi poskytuje protizánětlivý účinek.

Výhody

tvoří vzdušnou pěnu;

zvlhčuje pokožku;

nezpůsobuje alergické reakce;

rozpočtová cena - 300 ml asi 70 r.

nevýhody

  • obsahuje laurylsulfáty.

GreenLab Little

Druhá řada jde do jemného dětského mýdla s vůní smetany. Jemně se stará o dětskou pokožku a dobře ji čistí. Nezpůsobuje alergické reakce. D-panthenol a heřmánkový extrakt zklidňuje a zvlhčuje všechny oblasti pokožky. To je zvláště důležité pro vyrážkové zóny plenek. Laktóza pomáhá udržovat přirozenou rovnováhu pokožky a zadržování vlhkosti.

Výhody

neobsahuje sírany, parabeny a barviva;

Tekuté nebo pevné, s bylinkami nebo bez nich: které dětské mýdlo je nejlepší pro novorozence?

Péče o dítě je nezbytná pro udržení jeho zdraví. Důležitou součástí je plavání. V obchodech a lékárnách je prezentována široká škála mýdel pro děti..

Liší se skladbou, výrobní společností, náklady. Mnoho rodičů je ztraceno a neví, jak vybrat dětské mýdlo pro novorozence, což je nejlepší pro citlivou pokožku a nezpůsobí negativní reakci.

Druhy dětského mýdla a jejich vlastnosti

Dětské mýdlo je rozděleno do typů podle různých charakteristik. Například pokud jde o složení, může to být obyčejné, antibakteriální, krémové mýdlo a bylinné. V závislosti na formě uvolňování se izolují tekuté a pevné hygienické výrobky.

Každá z odrůd má své vlastní vlastnosti, výhody a nevýhody. Tekuté mýdlo se doporučuje pro kojence.

Nevysušuje pokožku, snadno se nanáší. Pediatrové mohou takové prostředky používat denně. Je lepší koupit kontejnery s dávkovačem: poskytují ekonomičtější spotřebu. Odborníci na speciální mýdla doporučují používat ne více než jednou týdně. Je vhodný pro děti starší než jeden měsíc..

Výrobci se snaží těmto produktům poskytnout vynikající čisticí vlastnosti. Na prodej jsou kopie, které zajišťují vytvoření potřebné ochranné vrstvy. Ale pevné mýdlo má schopnost vysušit pokožku. Lze jej pravidelně používat k mytí dětského oblečení, mytí rukou po procházce.

Obyčejné mýdlo neobsahuje žádné další přísady. Bylinné možnosti mohou zahrnovat výtažky ze šalvěje, heřmánku, jedle, měsíčku, mušle, aloe a provázky. Tyto složky příznivě ovlivňují stav pokožky dítěte.

Eliminují zarudnutí, svědění, zabraňují vyrážce. Hygienické přípravky pro zvlhčení pokožky.

Složení krémového mýdla zahrnuje glycerin, lanolin, rostlinné oleje a další změkčovadla. Antibakteriální mýdlo by mělo být používáno pokud možno jen zřídka. Obsahuje triclocarban nebo triclosan. Tyto látky se z pokožky odstraňují nejen patogenní, ale také prospěšné mikroorganismy.

V důsledku toho ztratí epidermální entropie ochrannou vrstvu a stává se citlivou na negativní vliv ultrafialového záření, patogenních bakterií. Takové mýdlo má smysl aplikovat pouze v přítomnosti ran a řezů.

Jak si vybrat novorozence?

Pediatrové zakazují mytí dítěte běžným toaletním nebo koupelovým mýdlem, které není určeno pro děti, protože není přizpůsobeno kůži dítěte. Epidermální integument kojenců je velmi jemný, citlivý, tenký.

Ochranná vrstva, kterou mazové žlázy vytvářejí, se snadno omyje. Kůže novorozenců se aktivněji podílí na výměně plynů než epidermální číslo dospělého. Proto musí být kvalitativně, ale pečlivě vyčištěn..

Při výběru hygienického produktu pro dítě je třeba zvážit:

  • odpovídající mýdlový věk dítěte. Výrobci v dobré víře uvedou na obalu, pro kterou věkovou kategorii je produkt vhodný;
  • struktura. Děti po 2 měsících mohou koupit mýdlo s přídavkem eukalyptu, šalvěje, heřmánku, měsíčku a řady. Prostředky s medem nebo jehlami je lepší používat po šesti měsících. Doporučuje se odmítnout citrusové mýdlo. Výběr hygienických produktů je označen „GA“ (hypoalergenní), bez parfémů, s neutrálním pH. Ekologické označování je vítáno. Označuje vysokou kvalitu zboží. Značky „CEA“, „Ecocert“, „Kosmos Organic“ a „NATRUE“ hovoří o šetrnosti k životnímu prostředí a bezpečnosti výrobků. Označení „BDIH“ znamená nepřítomnost barviv, parabenů ve složení;
  • barva a vůně. Světelné mýdlo se vyplatí upřednostnit. Jasná barva produktu naznačuje přítomnost syntetických barviv. Je lepší vybrat produkty se slabou vůní;
  • rysy, stav kůže dítěte. Pokud je pokožka citlivá, náchylná k suchu, mělo by být upřednostněno krémové mýdlo. Pro odstranění zánětu a podráždění je vhodný lék s přídavkem měsíčku, eukalyptu, šalvěje nebo dubové kůry. Pro rychlejší hojení ran a škrábanců je lepší koupit mýdlo s jitrocelem..

Hodnocení toho nejlepšího

Za cenu veškerého mýdla pro děti lze rozdělit na drahé, střední a prémiové. Některé matky si myslí, že čím je produkt dražší, tím lepší a bezpečnější je. Ale to se vždy nestane. Vysoká cena je někdy způsobena slávou výrobce.

Mnoho rodičů se zajímá, které dětské mýdlo je nejlepší pro novorozence. Před zakoupením této nebo této značky se doporučuje přečíst si o ní recenze na internetu.

Levný

Levné mýdlo má jednoduché složení. Hygienický přípravek je hypoalergenní a splňuje standardy kvality. Levný kosmetický produkt nemůže být horší než drahý značkový.

Hodnocení nejlepších značek levných koupacích produktů pro děti:

  • "Johnsonovo dítě." Vytváří tuhé a tekuté mýdlo. K dispozici jsou možnosti s mlékem, mandlovým olejem, medem, heřmánkem, zeleným čajem. Bez parabenů. Má mírnou příjemnou vůni. Podle recenzí rodičů může vyvolat alergickou reakci. Mýdlo „Johnson's Baby“ stojí asi 40-50 rublů;
  • "Moje sluníčko". Tekuté mýdlo této značky má vyvážené a měkké složení. Nezpůsobuje nepohodlí při styku s očima. Přítomnost rostlinných olejů a bylinných extraktů dává mýdlu schopnost zmírnit podráždění, zarudnutí kůže. Cena produktů „My Sun“ je asi 70 rublů.
  • "Naše matka". Pro novorozence společnost vyrábí gelové mýdlo pro mytí bez zbytečných dalších složek. Pro kojence je tekuté mýdlo s avokádovým olejem. Složení je přirozené, bezpečné. Vhodné pro kojence s citlivou a problémovou pokožkou. Lze použít k mytí rukou a hlavy. Cena je na úrovni 50 rublů.

Střední cenový segment

Kosmetické dětské výrobky střední cenové kategorie jsou vysoce kvalitní. Kromě základních složek obsahuje kompozice další prvky pro lepší péči o pleť.

Seznam oblíbených značek dětského mýdla segmentu střední hodnoty:

  • „GreenLab“. V sortimentu je masivní mýdlo, mýdlo do koupelového gelu. Složení je promyšlené, vyvážené a bezpečné. Výrobce přidává D-panthenol, vitamíny, rostlinné extrakty, mléko k dětským výrobkům. Barviva, příchutě chybí. Průměrná cena produktů této značky je 160 rublů;
  • „BabyLine“. Vytváří tuhé a tekuté mýdlo. Složení je naprosto bezpečné a hypoalergenní. V prostředcích této značky nejsou žádné parfémy, barviva, konzervanty. Mýdlo „BabyLine“ je podle rodičů vhodné i pro alergické děti. Cena se pohybuje na úrovni 170 rublů;
  • „Bubchen“. Produkuje tuhé a tekuté mýdlo pro mytí a koupání dětí. Z dalších složek mohou být přítomny extrakty z heřmánku a pšeničných klíčků. Ve složení nejsou žádná barviva ani parfémy. Vhodný pro citlivou pokožku. Mýdlo voní pěkně, nevysušuje dermis. Náklady na hygienu značky "Bubchen" začíná od 130 rublů.

Prémiová kategorie

Prémiová kategorie má vysoké náklady. Prostředky této skupiny obsahují zcela přírodní složky. Mají mnoho olejů a výtažků, vitamíny, které chrání pokožku a udržují ji v dobrém stavu..

Seznam nejlepších značek z prémiové série:

  • „Péče o mámu“. Produkuje tekuté organické mýdlo pro koupání a mytí kojenců a kojenců. Výrobce přidává výtažky z léčivých a bezpečných rostlin. Například mýdlová miska má protizánětlivý dezinfekční účinek. Heřmánek zmírňuje podráždění. Vhodné výrobky této značky pro citlivou pokožku. Cena se pohybuje na úrovni 780 rublů;
  • „Natura Siberica Little Siberica“. Produkuje tekuté mýdlo do koupele. Složení je obohaceno o minerály, vitamíny. Vhodné pro děti od prvních dnů života. Podle rodičů mýdlo „Natura Siberica Little Siberica“ pomáhá při vyrážkách a vyrážkách z plenek, dobře hydratuje pokožku. Cena hygienických produktů této značky začíná od 320 rublů;
  • "Klorane". Vytváří tuhé a tekuté mýdlo. Prostředky jsou obohaceny extrakty z přírodních bylin a olejů, neobsahují parabeny, alkohol. Mýdlo „Klorane“ jemně čistí pokožku, nezpůsobuje sucho. Cena je asi 300 rublů.

Související videa

Jaké dětské mýdlo si vybrat? Odpovědi ve videu:

Pro mytí, koupání novorozenců a kojenců je tedy třeba zvolit speciální mýdlo. Je důležité věnovat pozornost složení. Dnes jsou na prodej hygienické výrobky různých cenových kategorií. Rodina s jakoukoli úrovní příjmu si proto může vybrat kvalitní a bezpečný produkt pro dítě..

hygienické výrobky pro novorozence

No, dáme to doma a pak to umyjí v pojezdové dráze.

a na úkor pití řekli všechno individuálně. Dítě může pít nebo nemusí pít, říkají, že budete rozumět%)

ve dřezu. čistá voda.

chystáte se mýt šamponem? ;)

Ze všeho výše uvedeného vůbec nic nepoužívali. byly tam jen mokré ubrousky a bepanten krém. POUŽITÍ!

v porodnici jsem si vzal mokré ubrousky Johnsons Baby a krém Bepanten (pro bradavky i dětský zadek, pokud se něco stane) :) nepotřeboval jsem nic jiného.
tekuté mýdlo pro děti - pro zdravotní sestry a lékaře, dobře pro sebe - si umyjte ruce
a já štěkám své vlastní 4 dny v rd, jen jednou prané (meconium muselo být důkladně omyté), ale bylo to tak děsivé a dřezy v místnosti nebyly příliš pohodlné

ne, tam jsou zakázány

+1
ze všech „čisticích a mycích prostředků“ (těch, které byly opravdu užitečné) jsem vzal:
-Tekuté mýdlo „Naše matka“ s antibakteriálním účinkem (lékaři si umyli ruce a já a dcery jsme dostali několikrát, obvykle se však ošetřují ubrousky)
-jednoduchý dětský krém (byl v lékárničce "Máma a dítě")
-Pampers utírá v krabici (vhodné se dostat)
-Bepanten (pro bradavky)
-podšívka na hrudník (v prvních dnech byly titty v krvi snězeny, podšívka pro mě byla spasením, už jsem je bez nich doma zvládl)

lahve nebyly užitečné a nebyly ani myšlenky, abych je vzal, ani jsem nebral figurínu

Tekuté mýdlo pro novorozence

Náš výběr

Ve snaze o ovulaci: folikulometrie

Doporučeno

První známky těhotenství. Ankety.

Sofya Sokolova publikovala článek v Příznaky těhotenství, 13. září 2019

Doporučeno

Wobenzym zvyšuje pravděpodobnost početí

Doporučeno

Gynekologická masáž - fantastický efekt?

Irina Shirokova publikovala článek v Gynekologii 19. září 2019

Doporučeno

AMG - hormon proti mullerům

Sofya Sokolova publikoval článek v Analýze a průzkumech, 22. září 2019

Doporučeno

Oblíbená témata

Autor: // Lyalka 2017 //
Vytvořeno před 17 hodinami

Zaslal: Фериде
Vytvořeno před 23 hodinami

Zaslal: PoMiDoRk @
Vytvořeno před 3 hodinami

Zaslal: * Medúza *
Vytvořeno před 16 hodinami

Zaslal: * Ма ** Ма *
Vytvořeno před 15 hodinami

Zaslal: Аlivka
Vytvořeno před 14 hodinami

Zaslal: ТаняПарф
Vytvořeno před 5 hodinami

Zaslal: * Noble *
Vytvořeno před 6 hodinami

Zaslal: tatani
Vytvořeno před 21 hodinami

Zaslal: Margarishka
Vytvořeno před 4 hodinami

O webu

Rychlé odkazy

Populární sekce

Materiály zveřejněné na našem webu slouží pouze pro informační účely a jsou určeny pro vzdělávací účely. Nepoužívejte je jako lékařskou radu. Stanovení diagnózy a výběr léčebných metod zůstává výhradním právem vašeho lékaře!

Nejlepší dětská tekutina a tyčinka na mýdlo

Jemná pokožka dětí je zvláště citlivá na bakterie. Aby se předešlo podráždění, je dítě denně omýváno vodou. Jen voda nestačí. K řádnému čištění a péči by mělo být při hygienických postupech používáno dětské mýdlo. Hodí se to od druhého týdne života. Vhodné mýdlo čistí, ale nevysušuje pokožku, má změkčující a protizánětlivý účinek. Právě tyto produkty jsou shromažďovány v našem hodnocení.

Nejpřirozenější na seznamu jsou organické Helan Linea Bimbi, výživné Klorane a Bubchen mýdlo od prvních narozenin. Do hodnocení byly zahrnuty dvě tekutá mýdla: Krya-Krya a BabyLine. Dobré a levné možnosti od značek Neva cosmetics a Johnson's Baby.

Hodnocení TOP-7 nejlepších dětských mýdel

1. Kosmetika Neva

Protizánětlivé dětské mýdlo s posloupností

Hmotnost: 90 g | Složení: Voda, rostlinné a živočišné sodné soli mastných kyselin, kyselina citronová, oxid titaničitý, glycerin, minkový olej, zatáčka, diethylenglykol, triethanolamin, PEG-9, disodná sůl EDTA, kyselina benzoová, sodná sůl karboxymethylcelulózy, chlorid sodný, parfém.

Univerzální bílé pevné mýdlo v pevném papírovém balení. Přitahuje příjemnou, i když spíše silnou vůni, přítomnost glycerinu, strunu a norkový tuk v kompozici. Glycerin pomáhá buňkám udržet vlhkost, řadu známých protizánětlivých vlastností, norkový tuk zjemňuje a uzdravuje pokožku. Výrobek je levný, takže jej lze použít nejen pro nejmenší děti, ale také jako prací prostředek pro dětské hračky nebo spodní prádlo.

Výhody a nevýhody

2. Bubchen

Nejlepší dětské mýdlo pro novorozence

Hmotnost: 125 g | Složení: Palm sodná, kokos sodný, voda, olivát sodný, glycerin, parfém, chlorid sodný, sójový glycin (olej), bisabolol, heřmánkový extrakt, thiosíran sodný, ethidronát tetrasodný, oxid titaničitý (CI 77891).

Německé mýdlo Bubchen (Bubchen) je vhodné pro nejmladší členy rodiny. Čisticí prostředek lze použít od narození. Bude také přitahovat starší děti. Jemné jemné čištění ocení i dospělí členové rodiny. Bubchen čistí velmi jemně, aniž by došlo k poškození přirozené ochranné vrstvy pokožky.

Výhody a nevýhody

3. BabyLine

Nejlepší tekuté mýdlo pro děti

Objem: balení obsahuje 0,25 a 0,5 l | Složení: voda, imidazolín, laurylpolyoxyethylen sodný, laurylsarkosinát sodný, aloe a heřmánek (extrakt), chlorid sodný, hydrát kyseliny citronové, parfém.

Tekuté mýdlo německé značky BabyLine je vhodné i pro novorozence. Výrobce slibuje jemné, šetrné čištění pokožky vašeho dítěte. Tyto sliby potvrzují rodiče: mýdlo nevysychá a nedotahuje pokožku. Produkt je transparentní, bez barviv, s příjemnou vůní.

Výhody a nevýhody

4. Johnsonovo dítě

Mýdlo před spaním

Hmotnost: 100 g | Složení: Palmová soda, Palmový kernelát sodný, Voda, Parfém, Glycerin, Kyselina palmových plodů, Kapalný parafín, Chlorid sodný, Benzotriazolyl dodecyl p-křeslo, Editron tetrasodium, Tetrasodium EDTA, Disodium EDTA, CI 77891 (CI77891) (Ultramarine), CI 73360.

Dětské mýdlo jemné fialové barvy s příjemnou květinovou vůní. Výrobce zdůrazňuje, že speciální relaxační vůně produktu pomáhá dítěti lépe spát ve večerních hodinách. Mandlový olej, norkový tuk a bylinné výtažky bojují se záněty a zároveň zjemňují pokožku. Kupující jsou přitahováni kvalitní kvalitou za přijatelnou cenu, barvu a vůni, všestrannost produktu..

Výhody a nevýhody

5. Helan Linea Bimbi

Nejpřirozenější dětské mýdlo

Hmotnost: 100 g | Složení: škrob, kokoylisethionát sodný, laurylsulfosukcinát sodný, cetearylalkohol, voda, glycerin, hydrogenovaný ricinový olej, mandlový olej, olivový olej, kokamidopropylen betain, kyselina citronová, oxid titaničitý, parfém, linalool,.

Přírodní produkt italské značky Helan bez alkálií, síranů, barviv a parabenů. Vhodné pro děti od prvních narozenin. I při mytí obličeje nedochází k podráždění. Dalšími změkčujícími a pečujícími ingrediencemi jsou mandle a olivové oleje. Barové mýdlo v krémové barvě je baleno v lepenkové krabičce s jemným vzorem. Stejný výrobce má tekuté přírodní mýdlo s heřmánkem a měsíčkem.

Výhody a nevýhody

6. Quack-quack

Klasická vůně vitamínu F

Objem: 200 ml | Složení: voda, kokamidopropylbetain, glycerin, kokoylisethionát sodný, kokoglukosid, glyceryl oleát, extrakt z aloe vera, extrakt z květu heřmánku, polysorbát 80, D-panthenol, parfém, 5-chlor-2-methyl-4-isothiazol, 2-methyl-4-isothiazolin-3-1, hořečnaté soli, tetrasodium EDTA, kyselina citrónová.

Tekuté mýdlo v bílé neprůhledné láhvi se zlomyslným kachňatým vzorem. Mýdlo lze použít od narození. Průhledná mycí kapalina uvnitř láhve dobře pění a snadno se omyje, voní úžasně lahodně. Vůně zmizí z kůže do 20 minut.

Výhody a nevýhody

7. Klorane

Dětské výživné mýdlo

Hmotnost: 250 g | Složení: Palmitát sodný, Palmneát sodný, Voda, Parfém, Včelí vosk, Extrakt z měsíčku, Rostlinný olej Červený zázvor, Cetylpalmitát, Oxid železa, Mandlový olej, Oxid titaničitý.

Živné tuhé mýdlo bez použití zásady ve složení francouzské laboratoře Clauran. Výrobce slibuje, že pokožka dítěte bude chráněna před sušením mastnými kyselinami. A výtažek z měsíčku poskytne léčivý a regenerační účinek..

Výhody a nevýhody

Jaké dětské mýdlo si vybrat?

Struktura:

Základními složkami přírodního produktu jsou rozpustné soli nasycených mastných kyselin: nejčastěji se jedná o sůl sodíku a kyseliny stearové (stearát sodný). Kromě kyseliny stearové se jako báze v tvrdých odrůdách používají následující kyseliny: myristová, olejová, laurová, palmitová.

Surovinami jsou živočišné a rostlinné tuky. Během zpracování se ošetří zásadou, sodou.

Dále se do kompozice zavádí glycerin, oleje, barviva, antiseptika, parfémové přípravky, bylinné extrakty.

Zkontrolujte složení mýdla pro přirozenost a bezpečnost, můžete použít speciální online služby. Například zde: https://ecogolik.ru/sostav_kosmetika/

Úroveň PH:

Písmena pH označují stupeň kyselosti-zásaditosti. Pro vodu je pH 7. Všechna čísla od 0 do 7 znamenají kyselé prostředí: čím menší číslo, tím vyšší kyselost. A hodnoty od 7 do 14 - znamenají zásaditost.

Když mluvíme o normálním pH mýdla, znamená to, že číslo je v rozmezí 5 až 8. pH, které je vhodné pro konkrétní osobu, závisí na typu pokožky. U kojenců je indikátor kyselosti kůže 5,5–6,0. Mýdlo by proto mělo mít odpovídající úroveň: 5.0-6.0.

Výrobci často uvádějí hodnoty pH na obalu produktu. Většina moderních detergentů má ukazatele od 5,5 do 7,0.

Formulář vydání:

Výrobci vyrábějí tuhé a tekuté dětské mýdlo. Tyto formy se liší chemickým složením: tekuté formy uvolňování jsou blíže ke šamponům. Předpokládá se, že takové odrůdy usuší pokožku méně, jsou doporučovány pro častější použití..

Pevné tyče po použití vytvářejí ochrannou vrstvu, jsou vhodné pro praní per a mytí drobných dětských věcí.

Antibakteriální účinek:

K účinnému boji proti bakteriím se do kompozice přidávají triclocarban a triclosan. Účinně ničí mikroby. Triclosan a triclocarban jsou zároveň potenciálními alergeny, dráždivými pro oči a pokožku.

Prostředky s antibakteriálním účinkem ničí nejen škodlivé, ale také prospěšné kožní bakterie. Neměly by se proto používat systematicky, ale pouze v případě nebezpečí znečištění: poté, co dítě komunikuje se zvířaty, v přírodě, s poraněním kůže, se silným znečištěním.

Populární dotazy týkající se dětského mýdla

Pokud si vyberete mezi dětským mýdlem a pracími prostředky s agresivním složením, mohou se talíře, šálky nebo láhve umýt mýdlem. Mýdlové mýdlo pouze důkladně opláchněte, protože složky mýdla nejsou určeny k perorálnímu použití..
Nepřetržité mytí mýdlem není nutné, stačí pouze umýt plak nebo mastný film. Ale i v tomto případě je pro pokrmy vhodnější běžná jedlá soda nebo speciální organický produkt. Umyté nádobí lze opláchnout a sterilizovat..
A s dětským mýdlem je vhodné umýt hračky, hrnec, koupel a další předměty, kterých se dítě dotkne.

U dětí do jednoho roku je kůže velmi citlivá, náchylná k podráždění a vysychání. Proto by měl být prací prostředek šetrný, měl by obsahovat složky s jemnými čisticími a protizánětlivými vlastnostmi. Vhodné změkčovadla: přírodní oleje, glycerin. Byliny jsou dobré pro prevenci zánětu: tymián, šalvěj, heřmánek, dubová kůra, měsíček, heřmánek.

Měkký šetrný účinek produktů pro děti pomáhá nejen dětským, ale i dospělým pokožkám. Díky minimálnímu obsahu agresivních alkalických látek je mýdlo vhodné pro mytí lidí citlivou pokožkou. Pěna tvořená dětským mýdlem nevysušuje pokožku, ale naopak poskytuje další hydrataci.

Dětské mýdlo bylo vynalezeno po obvyklém záchodu a domácnosti. Vzorec čisticího prostředku pro děti obsahuje méně zásadité nebo vůbec neobsahuje, aby nedošlo k poškození jemné kůže. Bylinné výtažky (heřmánek, struna, měsíček) se často přidávají do složení dětských produktů, aby poskytovaly antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti. Jako změkčovadla používejte lanolin, glycerin, kokos a olivový olej.
Navzdory šetrnému složení dětského detergentu dítě nepotřebuje denní mýdlo. Stačí mýdlo použít při koupání 1-2krát týdně. Pokud používáte příliš dobré mýdlo příliš často, můžete pokožku snadno vysušit.

Mýdlo, zejména tekuté mýdlo, je velmi vhodné jako prostředek k mytí vlasů, pokud není po ruce nic jiného. U dětských výrobků minimální množství přísad, takže jsou vhodné pro citlivou pokožku hlavy, nezpůsobují podráždění, svědění. Mýdlo však vlasy silně převaluje a zamotá, takže je nutné použít klimatizaci nebo balzám. Masivní tyč může zanechat na vlasech těžko omyvatelný povlak. Pro hlavu je lepší koupit dobré dětské šampony..

Správné mýdlo je nezbytným atributem každodenních hygienických postupů. Mezi pozicemi popsanými v článku je určitě pro vás vhodná volba. Ideální volbou pro děti do jednoho roku je dětské mýdlo bez přísad, později - rodiče mají širší výběr.

Řekněte nám, jaké mýdlo jste pro své dítě koupili. Co je pro vás při výběru tohoto produktu nejdůležitější? Sdílejte své tipy a postřehy s ostatními rodiči.

Jmenuji se Maria. Jsem praktický psycholog. Není to tak dávno, co jsem se pokusil v nové roli - máma. To je nepředstavitelný zážitek! Společně s manželem se denně setkáváme se všemi zkouškami a radostí našich rodičů. Zkušenost psychologa samozřejmě hodně pomáhá při výchově dítěte a ve vztahu k životu obecně. Doufám, že se s vámi mohu podělit o užitečnost v článcích.

Nejlepší dětské mýdlo s bezpečným složením v roce 2020

Ihned po narození se novorozenec koupe bez použití detergentů. Ale od věku 2-3 týdnů je již během koupání povoleno používat speciální dětské mýdlo. Odborníci vám doporučují zvolit měkké kosmetické výrobky, které neobsahují nezdravé přísady a jemně čistí pokožku dítěte. Naše hodnocení nejlepších dětských mýdel s bezpečným složením vám pomůže vybrat tu správnou..

Rysy kůže malého dítěte

I přes převládající názor, že speciální čisticí prostředky pro novorozence jsou běžným marketingovým krokem, je jejich nákup oprávněný. Takové kosmetické výrobky jsou pro dítě mnohem lepší z několika důvodů:

  • U dětí nejtenčí a neobvykle citlivá stratum corneum epidermis. Ve srovnání s podobnými ukazateli dospělé epidermis je dítě několikrát tenčí.
  • Funkce mazových a potních kanálů u novorozenců fungují neefektivně. Jejich tajemství proto tvoří velmi tenkou ochrannou vrstvu, která se rychle opláchne..
  • Vzhledem k intenzivní účasti na výměně plynu musí být dermis dítěte denně čištěna. Při narušení těchto procesů dochází k nevyhnutelnému zhoršení stavu dítěte.
  • Kosmetické výrobky používané při koupání dítěte ovlivňují tloušťku ochranného potahu na dermis a intenzitu syntézy melaninu. Pokud k tomu používáte agresivní mýdlo, bude pokožka dítěte velmi citlivá na ultrafialové záření.

Vhodné mýdlo pro novorozence

Při výběru kosmetických přípravků určených pro péči o kojence musíte nejprve posoudit bezpečnost přípravku. Pro novorozence je vhodné antibakteriální mýdlo s tekutou konzistencí a neutrálním složením. Dobrou volbou je krémové mýdlo vyrobené z přírodních složek, které neobsahuje složky, které mohou vyvolat alergii. Pro děti jsou také vhodné detergenty obsahující glycerin. Tato složka má mírný zvlhčující účinek a poskytuje ochranu před nadměrným vysušením. Po použití takového mýdla bude pokožka dítěte jemnější.

V současné době výrobci kosmetických přípravků pro koupání dětí nabízejí tyto druhy dětských mýdel:

  • Kapalný produkt konzistence má obvykle vyvážené složení, což z něj činí vynikající mýdlové řešení pro malé dítě. Takový produkt nevyvolává podráždění ani nadměrné sucho, jemně a jemně omývá kůži dítěte, aniž by ji poškodil. Díky tekutému mýdlu se novorozenci mohou koupat každý den, aniž by se obávali poškození zdraví.
  • Složky krémového mýdla obvykle zahrnují lanolin a glycerin. Tyto složky jsou bezpečné, poskytují účinnou ochranu proti bakteriím, zjemňují pokožku, neutralizují zánět. Krémové mýdlo je vhodné pro každodenní koupání. Někdy může obsahovat parfémy nebo vůně. Proto v obchodě musíte obzvláště pečlivě prostudovat složení.
  • Pravidelné pevné mýdlo vysušuje dermis, ale poskytuje dobrou ochranu. Takový kosmetický výrobek koupe dítě po 1 měsíci života a pouze jednou týdně. Masivní dětské mýdlo může umýt ruce, použít k mytí postele a oblečení dítěte. Vytváří bohatou hustou pěnu. Díky šetrnému složení je přizpůsoben pokožce dětí a nevyvolává alergie, jako je prací prostředek.
  • Antibakteriální mýdlo pro děti obvykle obsahuje triklokarban nebo triklosan. zvláštností těchto látek je schopnost zcela vyplavit různé mikroorganismy z povrchu kůže. Ale ne jen patogenní mikroflóra, ale také ochranná, se dostane pod útok. V tomto ohledu nemůžete takové mýdlo používat každý den bez pravděpodobnosti oslabení odolnosti pokožky vůči škodlivým bakteriím. Takový produkt je užitečný pouze v případě zranění, škrábanců, poranění a jiného poškození..

Mýdla obsahující různé rostlinné extrakty se musí používat opatrně. Jsou schopni vyvolat vyrážky. Pro děti, které nejsou náchylné k alergickým reakcím, budou takové doplňky dokonce užitečné. S jejich pomocí zmírňují zánět, zmírňují svědění a otoky, zbavují se pocení.

Při nákupu mýdla pro dítě je nutné pečlivě prostudovat seznam složek. Výrobky s přídavkem rostlinných výtažků se doporučují dětem starším než 3 měsíce. Do této doby je kůže dítěte již docela přizpůsobena vnějším vlivům.

V tomto věku je nejbezpečnější používat mýdlo s přísadou heřmánku, heřmánku, měsíčku nebo měsíčku. Mýdlo s výtažkem z jehličnatých rostlin nebo s medem, odborníci doporučují používat až po šesti měsících života. Výrobky s přídavkem citrusových výtažků pro kojence se lépe nepoužívají.

Je přísně zakázáno používat mýdlo na praní k mytí dětí nebo k čištění jejich oděvů. Obsahuje příliš mnoho alkálií, které dráždí jemnou pokožku dítěte. To se stává běžnou příčinou podráždění..

Výběr a použití mýdla pro dítě

Na obalu mýdla by mělo být vyznačeno, že je vhodné pro kojeneckou pokožku nebo novorozence. Pokud přípravek není vhodný pro kojence, může jeho použití u dítěte vyvolat vyrážky a jiné negativní reakce, i když je jeho složení bezpečné nebo hypoalergenní..

Při výběru mýdla v obchodě musíte nejen pečlivě prozkoumat ingredience, ale také zjistit, zda je datum exspirace správné, abyste se ujistili, že obal není rozbitý. Pokud produkt uvádí doporučený věk, měli byste mu věnovat pozornost..

Pro děti je lepší koupit tekuté výrobky, které jsou průhledné a mají označení „hypoalergenní“. PH tohoto mýdla by mělo být neutrální, je povolen mírný zápach rostlin.

Bude skvělé, pokud obal mýdla má environmentální štítek označující vysokou kvalitu produktu. Pokud jde o bezpečnost a ekologičnost mýdla, řekněte nápis „ICEA“, „Ecocert“, „Cosmos Organic“ nebo „NATRUE“. Pokud je uvedeno „BDIH“, znamená to, že produkt neobsahuje barviva, parabeny ani silikon.

Mýdlo s jasnou barvou a silnou vůní nestojí za to koupit, i když je jeho složení atraktivní, obsahuje mnoho užitečných složek a zdá se bezpečné. Tuto strukturu a vůni lze nalézt pouze u produktů obsahujících barviva nebo aromatické látky..

Tekuté mýdlo je vhodné pro každodenní mytí rukou. Pokud se dítě potřebuje vykoupat, hodí se krémové mýdlo. K mytí rukou můžete použít kusové mýdlo..

Při hodnocení složení je třeba věnovat pozornost obsahu složek, jako je lanolin a glycerin. Mluví o bezpečnosti výrobků. Pokud je pokožka dítěte citlivá, často se na ní objevují vyrážky a podráždění plen, pak je lepší zvolit mýdlo obsahující heřmánkový, strunový nebo lasturový extrakt. Tyto produkty mají změkčující a vyživující účinek, obnovují ochrannou vrstvu dermis. Pro odstranění zarudnutí a podráždění je vhodné mýdlo obsahující dubovou kůru, měsíček nebo šalvěj. K léčbě škrábanců se doporučuje použít mýdlo s jitrocelem nebo avokádem. Chcete-li uklidnit dítě a zlepšit spánek, měli byste ho vykoupat levandulovým mýdlem.

Pokud je produkt zakoupen pro praní oděvů a ložního prádla, měly by být upřednostňovány výrobky, které neobsahují bělidlo. Neměly by obsahovat více než 15% povrchově aktivní látky, měly by pracovat ve vodě s vysokou teplotou.

Nejlepší levné mýdlo pro děti

Některé levné kosmetické výrobky určené pro koupání kojenců se neukázaly horší než drahá značková kosmetika. Neobsahují složky, které poskytují další účinek na epidermis novorozence, ale existují všechny nezbytné základní složky. Toto mýdlo je hypoalergenní, lze jej zkontrolovat dermatology a plně splňuje uznávané standardy kvality..

Výrobek vyrobený v koncernu Nevskaya Cosmetics splňuje vysokou úroveň kvality a je vyroben z přírodních ingrediencí. Vzhled je zcela běžný, má však dobré vlastnosti a bezpečné složení. V seznamu složek můžete vidět ester heřmánkového oleje, který snižuje podráždění a zmírňuje zánět. Přírodní alantoin, který se také nachází v tomto mýdle, dodává pokožce hydratační a výživné složky. Baby Soap navíc obsahuje přírodní bylinné výtažky.

Jedinou syntetickou složkou v kompozici je triethanolamin, což je poměrně populární povrchově aktivní látka. Ano, může to být dráždivé pro kůži, ale jeho koncentrace v mýdle je poměrně nízká. Proto se bojí, že to nestojí.

Díky přirozenému složení bez látek škodlivých pro dětskou epidermis je mýdlo oblíbené u kupujících. Nevyvolává alergie, nevysychá jemnou dětskou pokožku, má příjemnou bylinnou vůni.

  • složení bez škodlivých přísad;
  • nevysychá pokožku;
  • uklidňuje podráždění;
  • rostlinné extrakty a oleje v kompozici;
  • nízká cena.
  • nenalezeno.

Průměrná cena produktu: 28 rublů.

Tento produkt byl vytvořen speciálně pro šetrné čištění jemné pokožky kojenců. Prostředky se dokonale osvědčily proti podráždění a zarudnutí. Podle hodnocení zákazníků toto mýdlo nedráždí sliznice..

Tento produkt byl uznán, protože během používání nevysychá dětskou dermis a není příčinou vyrážky. Mnoho matek říká, že s tímto mýdlem je pohodlné mýt ruce, které mají škrábance nebo rány, protože je nedráždí. Po jeho použití prochází zarudnutí. Produkt je vhodný pro použití, díky lahvi s rozprašovačem je poměrně ekonomický a efektivní..

Kompozice obsahuje poměrně velké množství toxických složek, ale jsou na konci seznamu, což ukazuje na jejich velmi nízkou koncentraci. Osoby trpící alergiemi by ji však měly používat opatrně..

  • nízká cena;
  • dobré čištění pleti;
  • nevyvolává negativní reakce;
  • zvlhčuje a zjemňuje.
  • toxické látky ve směsi;
  • trvalý parfém.

Průměrná cena mýdla je: 72 rublů.

Tento kosmetický produkt je vyráběn v Rusku. Je vhodný pro použití ihned po narození. Výrobek se skládá z kvalitních a bezpečných součástí. Mýdlo nemá výrazný zápach, má vynikající protizánětlivý účinek. Složení kosmetického přípravku zahrnuje rostlinné výtažky - výtažky z heřmánku, měsíčku a levandule. Dávají mýdlovým hydratačním a výživným vlastnostem. Mýdlo je vynikající, ale jemně čistí pokožku. Produkt dobře napěňuje a je zcela vyplaven bez zanechání lepivého filmu. Po koupeli s tímto mýdlem, dítě prochází vyrážka plenky a dermatitida rychleji. Prostředky dokonale chrání před bakteriemi.

  • žádný zjevný zápach;
  • nízká cena;
  • efektivní očištění;
  • nedostatek alergických vyrážek;
  • ekonomická spotřeba.
    SLS na druhém místě v kompozici může vysušit citlivou pokožku;

přítomnost polyquaternia (mikroplasty) - škodlivé pro životní prostředí.

Průměrné náklady na takové mýdlo jsou 99 rublů.

Pevné mýdlo Johnson's Baby má vynikající složení, díky kterému může být považováno za krémové mýdlo. Obsahuje speciální změkčovadlo a glycerin. Jejich interakce poskytuje jemnou pokožku s přirozenou ochranou, zabraňuje vzniku podráždění a zabraňuje vysychání. Zahrnut je také přírodní extrakt mléka. Proto je toto mýdlo povoleno pro koupání dětí. Tento kosmetický přípravek má osvědčení o hygienických kontrolách a jeho použití je schváleno dermatology. Výrobek je zcela bezpečný pro děti, nevyvolává podráždění, jemně čistí citlivou dětskou pokožku. Kupující berou na vědomí, že díky pevné struktuře mýdlo nedochází k dlouhodobému pobytu ve vodě. Výhody tohoto produktu jsou doplněny nízkými náklady a ekonomickou spotřebou..

  • příjemná cena;
  • ekonomická spotřeba;
  • hypoalergenní;
  • užitečné složení;
  • zachovává texturu.
  • obsahuje minerální olej;
  • skládá se ze složky, která znečišťuje životní prostředí.

Průměrná cena mýdla je 50 rublů.

Kvalitní mýdlo průměrné ceny

Tyto kosmetické výrobky jsou vysoce kvalitní. Kromě užitečných základních složek musí mít složení takového mýdla další složky péče.

Ruský výrobek byl vytvořen pro dětskou pokožku s častým zánětem. Má vynikající antibakteriální účinek. Složky kosmetického přípravku zahrnují přírodní rostlinné složky, bylinné extrakty. Spolu s mýdlovým základem se o pokožku starají přírodní ingredience. Toto mýdlo prošlo zvláštním testem a bylo schváleno pediatry jako bezpečný hygienický produkt..

Výhodou tohoto tekutého mýdla je podle kupujících dostupnost certifikátu. Barviva a škodlivé soli nejsou zahrnuty..

  • užitečné složky na začátku kompozice;
  • osvědčení o shodě;
  • antibakteriální účinek.
  • Na konci seznamu jsou poměrně toxické konzervační látky, které mohou způsobit podráždění a znečišťovat životní prostředí..

Průměrné náklady na tekuté mýdlo je 180 rublů.

Základem tohoto pevného mýdla je termální voda a jako další složky se používají pouze přírodní složky. Díky optimálnímu složení si mýdlo udržuje normální hladinu pH pokožky dítěte. Toto mýdlo dobře vnímá i nejcitlivější pokožka dítěte. V důsledku šetrného čištění se na epidermis vytvoří stabilní ochrana a bylinné ingredience jsou pečlivě ošetřovány. Podle odborníků a rodičů je toto mýdlo povoleno používat beze strachu od narození dítěte. Kompozice neobsahuje škodlivé barviva, příchutě nebo konzervační látky. Mýdlo se spotřebovává dostatečně ekonomicky, nevstává z vody.

  • nevypouští kůži dítěte;
  • příjemná světlá vůně;
  • žádné škodlivé látky;
  • šetrná péče;
  • nedopouští se.
  • syntetický konzervační prostředek s toxickými vlastnostmi na konci kompozice. Znečišťuje životní prostředí.

Průměrná cena tohoto mýdla je 135 rublů.

Tento kosmetický produkt se vyrábí v Německu. Prošel speciální zkouškou a byl vyvinut podle zvláštního vzorce. S tímto mýdlem si můžete každý den koupat novorozence. Díky své jemné struktuře poskytuje produkt vysoce kvalitní a jemné čištění. Heřmánkový extrakt v kompozici zklidňuje podráždění a extrakt z aloe podporuje hojení ran. Nástroj působí velmi jemně a dobře se opláchne. Při delším používání nezpůsobuje negativní kožní reakce. Po koupeli s tímto mýdlem zůstává pokožka měkká a není nutné ji nanášet zvlhčovačem.

Tekuté mýdlo pro hodnocení dětí

Budu maminka poprvé asi za měsíc)
A nemám ponětí, na jaké kosmetice se dítě může zásobit)

Řekněte mi, že dítě bude nejprve potřebovat?

Zatím na mém seznamu -
Pěna do koupele
Nappy krém
Prášek
Booty Wipes

Potřebujete všechny druhy olejů, pleťové vody, zvlhčovače a kde je rozmazat. a jak často?

polibek, dobře Temok o tom hodně

a tak potřebujete mokré ubrousky (použili jsme hagis, které jsou v zeleném svazku)
krém - lepší než „svoboda“ sovětské továrny (na trubce je kočka se psem) není nic
nepotřebovali jsme prášek
dobře pro koupací gel nebo pěnu.

můžete se vykoupat i bez mýdla, jen si tím umyjte zadek kakaa.
krém také v případě potřeby. Rozmazal jsem se, kdyby se objevilo pouze zarudnutí.

kosmetika je moje oblíbené téma))))
Používá se od narození:
plienkový krém (měl jsem maserkee, velkou sklenici, podívejte se, že zinek byl ve složení)
olej - po koupeli zpracované záhyby (sanosan, dětská linka)
šampon bez slz - Johnson s heřmánkem
šampon proti seboroické kůře, musel jsem si koupit, protože jsem se s tímto problémem setkal za 2 měsíce, dvakrát jsem odstranil šamponovou pěna Mustela
prací gel - umyjte si zadek atd. (Mám pěnu, trubici s pumpičkou, je to velmi výhodné, je dost balení na rok, velmi dobře se spouští „odpad“ z výroby)))))))

Nekoupili:
prášek, v tom nevidím smysl
mokré ubrousky - bylo pro mě pohodlnější umýt prdel vodou

Pokud jde o společnosti, věnuji pozornost složení - viz, že neexistují žádné minerální oleje a jiné škodlivé látky. Nejvýznamnější značky jsou sanosan, babyline, johnson (pouze maskovací klobouk, pšenice, zbytek byaku), mustel (volitelné).

Nebyla zde žádná alergie, vyrážka na plenky atd.

před narozením jsem si koupil.
Jako výsledek používáme:
-Prostředky na koupání Sanosanu také umývají zadek
-Johnsonsův olej
-Bepanten zřídka, pokud je to nutné.

v extrémních případech jsou k dispozici mokré ubrousky.

To je jasně zbytečné

prášek pouze dráždí pokožku. Průměrné dítě, kvůli mé nezkušenosti, mělo vyrážku na plenky (syn prostě neměl záhyby, byl hubený a tato dívka se narodila baculatá a složená a zvlněná se objevila v záhybu), ale ukázalo se, že stačilo umýt ji čistou vodou každý den alespoň dvakrát a jemně osušte čistým měkkým hadříkem. A z prášku, jedno poškození, vyhodil to. No, a pak pro prevenci, každý záhyb byl promyt s každým praním.

No, umýt se pěnou a šampony až rok, proč ne vůbec, existuje spousta věcí, k ničemu. Pokud je dítě v něčem velmi špinavé, můžete okamžitě opláchnout místně mýdlem a vodou. ale zřídka se to stane s takovými dětmi.

---
s průměrnou dcerou ve věku asi 5 měsíců použila krém proti mrazu, je alergická a její kůže reagovala velmi špatně na studený vzduch a ve skutečnosti všechno, nic víc.

nejmladší dcera při narození měla velmi šupinatou pokožku. Porodní asistentka uvedla, že kvůli chladu, během těhotenství, dítě absorbovalo veškerý tuk na obranu, se narodilo xatati ve 40 týdnech, nebylo včas tolerováno. Byla několikrát vyrobena ze škrobových lázní a několik dní byla rozmazávána mlékem (mléko, ne smetana) sobsno a všechno ostatní už nepoužila. Alespoň do jednoho roku.

Ani teď nejsem fanouškem kosmetiky. Tam toho tolik strkají, je to děsivé nalít to na dítě. Kůže byla zanícena šampony a mýdlem na starší dceru, takže začala mýt vlasy šamponem pouze ve škole a ne vždy. A místo šamponu - vejce asi rok. No, pokud měla husté dlouhé vlasy až rok, pak až rok můžete použít vajíčko.

Odpověď na zprávu kitenfly od 8. ledna 2011, 21:21.

Vše je samozřejmě individuální. Zinek má schopnost vyschnout, ale nedráždí pokožku, nejpravděpodobněji je to v jiných palcích.

Pokud jde o vazelínový olej - jedná se o produkt rafinace oleje, proto byly červené pupínky.

Když se objevila kůra, doktor také řekl, že ji očistím olejem, ale neměl jsem trpělivost, před koupáním jsem ji potřel olejem, proklel doktora)))))))))

Použili jsme od narození:
krém pod plenku Bubchen (dal jsem malé množství na zadek)
Tělové mléko Bubchen (namazané tělo po koupeli po dobu prvních 3 až 4 týdnů, protože kůže byla u dítěte suchá, mléko pokožku zvlhčuje a podporuje odmítnutí původní kůže)
Bubchen koupací prostředek (mohou také opláchnout hlavu)
mořská sůl (více se mi líbí Karapuz, protože tam jsou již zabalené pytle soli)
(stále střídáme den se solí ve vaně, den ve koupališti)
Nejvíc se mi líbí Haggis s Aloe Vera, nebo jakýkoli jiný Haggis
povětrnostní krém "růžové tváře"
tekuté mýdlo pro praní v dávkovači „Naše matka“

Johnson nedoporučuje nákup kosmetiky, mnozí lékaři již varovali, počínaje nemocnicí.

z důvodu krusty je třeba odstranit, vlasy je lepší začít okamžitě růst a tato kůra nedovoluje vlasovým vakům dýchat.
Koupil jsem si šampón Mustella a dvakrát jsem odstranil stopy po kůře. cesta:
Vzal jsem vatové tampony a řádně je opláchl v sanosanovém oleji (zůstal jsem z těhotenství, rozmazal jsem je střihy), a oškrabal jsem si vlasovou pokožku těmito tampony, kde byly crusty, a pak jsem dal dítě do koupele, když mi tam hrála kůže, vlasovou pokožku Napařil jsem se a opatrně jsem rozčesal kůru štětcem, pak jsem si umyl vlasy šamponem mého nejstaršího syna Ushastyho Nyana (pokyny k tomu naznačují, že odstraňuje seboroické krusty, ukázalo se to tak).
takže dvakrát vyčistila pokožku hlavy dítěte, měli jsme stále více krustů a v podstatě byli na místě fontanelu, obával jsem se toho místa rušit. trvalo až 5 měsíců, zeptala se dermatologa a naléhavě řekla, aby tyto slupky odstranila

to jo. Johnson gel jsme začali používat až po 1,5 roce.

mimochodem, kněz se červenal. nějak to obtěžovalo to, že ostatní nejsou. 1krát tře a všechny

a my jsme očistili krusty.
Mám lopuchový olej v takové láhvi s pschekalkoy. je vhodné použít.
a křupky nezasahovaly do růstu vlasů. Pravděpodobněji jsou způsobeny hustými vlasy a neumývaly se.

Články O Neplodnosti