Hlavní Neplodnost

Recenze do koupelového gelu - bubchen wasch gel

Milujeme tento konkrétní gel pro vůni, konzistenci, složení !! Hydratuje dokonale, vlasy jako hedvábí)) Radím každému, dokonce i matky jej mohou použít jako prostředek k intimní hygieně. Hledal jsem za MakeUp spravedlivou cenu, děkuji, že jste tam. Dodání 2 dny před domovem))))

Není to poprvé, co se mi opravdu líbí, doporučuji

nejlepší gel, více než jednou

Úsporný, pokud děti nechytí, praktický dávkovač. Koupel jsem to s dětmi, můj manžel je nepoužívá) To se hodí dětem samo o sobě, ale vždycky jsem měl problém s gely, ale tenhle přišel.

Gel je vynikající kvality, jemně nevysušuje pokožku, dobře pěňuje, je ekonomicky použitelný. Opravdu se nám líbí.

Gel kupuji neustále, má to naše rodina ráda, má příjemnou vůni, dobře pění, osvěžuje a hydratuje pokožku, protože díky automatu je ekonomická. Jsme rádi.

Gel je úžasný. Domácí mazlíček celé rodiny. Nejsem suchý, dobře voní. Používáme ho od prvních dnů dítěte. Bez podráždění. Velmi hospodárný. Doporučuji.

Používáme celou rodinu gelu, vzhledem k dávkovači je to velmi ekonomické, gel je jemný, pokožka nevysychá, nezpůsobuje alergie. Velmi spokojen.

Hard 5+)) Super. Dobře pěňuje a voní mmm. prostě nádherné !!)

Miluji tento gel, celou rodinu používáme asi 5 let. Výborně voní, pěna je nadýchaná, kůže po sprše je hedvábí. Velmi praktický dávkovač, takže to může stačit na dlouhou dobu.

Dcera a půl roku, používáme tento gel od narození. Jiní to ani nezkoušeli, myslím, že to není nutné. 100% s tím spokojen

Od narození dítěte používáme tuto společnost, ale poprvé tento nástroj. Podle mého názoru je vůně příliš nasycená, hodně chutí.

Gel na koupání byl potěšen Lyudinem, který byl před více než 19 lety dost sladký, i když v zajetí bylo hodně bójí, jako jsem byl na chvíli v Dánsku! Pislya kupannya dityatko je příjemně cítit, cítím se jako shkiru a zábavná nastrіy)) Nemám škádlit, ale je to důležité. Umyju se jindy a už to nebudu moci dělat. Už to nebudu dělat. Budu hrát pálka s automatem. Stránky robotů, takže počkejte na v_dmіnno, nevedly n_ jednou!

Moje dcera je již 6 let, používám gel 2012, protože nic jiného nepřišlo (vylila se, pak se zafarbila) a po bubchenovi je vše super dle mého názoru

Nelíbilo se mi to, zanechává film, který nelze zmýt. A tak i vůně je dobrá a dobře pěná

Dostal jsem gel, jsem šťastný se vším, jen jedna mínus během přepravy, gel se mírně otevřel a prosakoval!

Skvělý gel. Žádné nuance.

Skvělý nástroj! Používáme od narození. Velmi pohodlné díky automatu (zejména když dítě visí na jedné paži). Dostatek na dlouhou dobu - láhev je u konce o 9 měsíců.

Pro naše dítě přišel lék. Používáme to od narození. Už jsme si objednali druhou nádobu, tentokrát 400 ml s dávkovačem, což je mnohem pohodlnější.

Velmi dobrý lék. měkká, dobrá pěna, dobrá vůně.

Koupelový gel Bubchen 400 ml

Pro každodenní čištění citlivé pokožky a řídkých vlasů. Ekonomické použití. Snadné použití - s dávkovačem. Poskytuje jemné čištění a obohacuje pokožku a vlasy o cenné výživné složky. "Žádné slzy". Zachovává přirozenou ochrannou vrstvu kyseliny a lipidů pokožky. Má uklidňující a zvlhčující účinek..

  • s pšeničnými proteiny
  • s přírodním výtažkem z heřmánku
  • s čisticími prostředky na rostlinné bázi
  • pH neutrální
  • neobsahuje mýdlo
  • žádná barviva ani konzervační látky

    aplikace
    Několik kapek gelu (jeden stisk dávkovače) přidejte do dětské koupele nebo naneste na dlaň (houba) a poté lehkými masážními pohyby - na mokrou pokožku nebo vlasy. Po koupání opláchněte teplou vodou. Pro děti (od narození) a pro celou rodinu.

    Struktura

  • Aqua
  • Extrakt z Chamomilla recutita
  • Kyselina citronová
  • Cocamidopropyl betain
  • Glycerol
  • Glyceryl oleát
  • Heliotropin
  • Hydrolyzovaný pšeničný protein
  • Panthenol
  • Tokoferol

    Recenze Bübchen Bath Gel

    Nespecifikováno

    Koupelový gel Bubchen - recenze od Vikylya - 12/03/2015

    Koupelový gel - recenze od Mari - 02.22.2016

    Koupelový gel - recenze od wwssss21 - 07.20.2015

    Koupelový gel Bubchen - recenze od Niny - 12.16.2015

    Koupelový gel Bubchen - recenze od Kristinky - 07/20/2015

    Koupelový gel Bubchen - recenze od evalirey - 02/08/2016

    Koupelový gel - recenze od sswww15 - 07.21.2015

    Koupelový gel Bubchen - recenze od Mary - 07/10/2015

    Koupelový gel Bubchen - recenze od nataleska - 10.30.2015

    Koupelový gel Bubchen - recenze od Levy - 07/10/2015

    opravdu chci zkusit pevně vyniknout!

    Velkou výhodou je, že je velmi ekonomicky spotřebován. Hypoalergenní, nezpůsobuje podráždění pokožky, pokožka se stává sametově hebkou.

    opravdu chci vyzkoušet, mám tuhle dětskou smetanu

    My od značky Bubchen jsme měli plenkový krém, který nám byl předložen k narození. Tuto značku se mi líbil a chtěl jsem zkusit detergenty. Rozhodl jsem se koupit gel na koupání, protože si umývají hlavu a tělo, nemusím kupovat 2 výrobky. První věc, která se mi líbila, byla vůně. Gel s vůní heřmánku velmi dobře voní a vlasy po mytí získají příjemnou vůni. Gél se mi líbil, jakmile jsem poprvé umyl dítě. Gelová konzistence je na dotek měkká, dobře pění na těle a hlavě a snadno a úplně se omyje.

    Po konzultaci dali vzorkovníku Dobrý gel, měkký Spokojeni s produkty Bubchen

    Dobrý sprchový gel, měkký, skvělá firma !

    Velmi se mi to líbí. Svěřil jsem mu kůži svého dítěte)

    Dívka dala doma velmi dobrý gel

    Když byla moje dcera velmi malá, neustále jsme kupovali produkty tohoto výrobce a krém a šampon, opravdu se nám líbilo. radím

    Koupelový gel Bubchen 400 ml

      Přinášíme ze skladu (12)
    • Doporučený věk narození
    • Objem 400 ml

    Koupání je pro malé děti oblíbenou zábavou! Koupání je nezbytný postup pro udržení imunity, pro správný vývoj nervového systému, pro přizpůsobení dítěte každodenním hygienickým postupům! Pro koupání dítěte potřebujete: dobrou náladu; vysoce kvalitní produkty ke koupání. Koupelový gel Bubchen je ideální pro šetrné čištění jemných vlasů a pokožky od hlavy po paty.

    • Gel je určen pro citlivou pokožku a může být použit pro každodenní péči o děti od narození..
    • Obsahuje komplex BYUBXEN-AKTIVNÍ OCHRANA KŮŽE.
    • Výživné složky pšeničných klíčků, uklidňující účinek heřmánku a zvlhčovačů poskytují jemnou péči a zanechávají na pokožce příjemný pocit..
    • Lze použít od narození. Ideální pro celou rodinu..

    Způsob aplikace: Přidejte několik kapek gelu (jeden stisk rozprašovače) do dětské koupele nebo naneste na dlaň (houba) a poté lehkými masážními pohyby - na mokrou pokožku nebo vlasy. Po koupání opláchněte čistou teplou vodou.

    Baby Bath Gel

    Ideální pro velmi jemné čištění vlasů a pokožky hlavy - „od hlavy po paty“. Vhodný pro citlivou pokožku a lze jej denně používat ke koupání a mytí dítěte. Obsahuje pšeničné proteiny, heřmánkový extrakt, rostlinné povrchově aktivní látky. pH neutrální vůči pokožce. Pro děti od narození a pro celou rodinu.

    Několik kapek gelu (jeden stisk dávkovače) přidejte do dětské koupele nebo naneste na dlaň (houba) a poté lehkými masážními pohyby - na mokrou pokožku nebo vlasy. Po koupání opláchněte čistou teplou vodou. Při mytí naneste na dlaň několik kapek gelu, omyjte a opláchněte čistou vodou.

    Recenze gelů na koupací gel

    Také si myslím, že si takový nástroj koupím, zatímco budu myt mýdlem. Motto: "jednodušší - bezpečnější". ale je to trochu suché s mýdlem pro mě (například, to suší mé ruce)
    Jak dlouho je to dost? Pokud je prát jednou týdně, pak někde po dobu šesti měsíců?
    A co přidáváte do koupelny, aby bylo plavání zábavnější? Jaký druh pěny to může být? Chci se vykoupat v pěně)))

    máme veškerou kosmetiku - sanosan. Lahve s rozprašovači. Mýdlo se obvykle nepoužívá. Používám jej pouze k mytí.

    Bubchen nám nevyhovoval, dali nám spoustu všeho, takový úžasný zápach a kůže dítěte reagovala. Ale u sanosanu je všechno super, od prvních dnů ho vzala do nemocnice. Nepoužívejte pouze po koupeli - není potřeba.

    Nejprve jsme vyzkoušeli dítě Johnson a Budchen, ale zdálo se mi po nich, zda je film nebo kůže zvláštní, a navíc po koupeli okamžitě došlo k alergii. pak jsem si uvědomil, že máme dost čisté vody - naše vlasy a pokožka jsou čisté a ve výborném stavu pro nás rok a měsíc, plaváme bez jakýchkoli prostředků

    »Přidáno později
    nebo s plevelem)

    Odpověď na zprávu od Oxany dne 30. ledna 2004 2:58 a.m.

    Po koupeli namažte olejem a nedochází k problémům se suchostí. Moje kůže byla velmi suchá, olej rozhodl o všem)))

    Love Bubchen koupelový gel s rozprašovačem.
    Je to pohodlné použití - jednou rukou držíte dítě a druhou snadno vyléváte produkt z dlaně.
    V tom jsou všechny prostředky s výdejními stojany dobré!
    Hezká vůně. Může být použit pro hlavu i tělo. Výhodně!

    Kosmetika Mustela se mi líbí všechno. Pokud si můžete dovolit peníze - pak v pořádku!

    Johnsons Baby velmi často způsobuje u dětí alergie. Proto jsme se dokonce rozhodli nemučit štěstí.

    Známky jsou dobré. Šamponový gel používejte pouze s rozprašovačem nejčastěji ji použijete k mytí a jedna ruka bude obsazena. Nafukovací krém je vyžadován s oxidem zinečnatým. Stále potřebujete olej, mléko atd. Neber. Před procházkou si také kupte hůlku Mustela na tváře před větrem a mrazem. Možná budete potřebovat šampon a krém ze seboroických krust a něco z diatézy, ale je lepší nekoupit si předem, nemusíte

    Co musíte koupit od krémů a produktů určených ke koupání pro novorozence?

    Komentáře uživatelů

    Pokud pokožka není suchá, není třeba nic. Právě jsem se koupala v heřmánku (extrakt „Zdravlandiya country“), obsahuje melissový olej, zjemňuje pokožku, dokonce i mé ruce se mnou změkly)

    Bubchen neudělal a nikdy nebude. Speciálně pro novorozence. Malá siberica pro novorozence je skvělá a weleda. Olej, prášek, krém, vše je uzavřeno. Nic jiného než krém na plienky se nehodil. Šampon a pěna do koupele? Vše) No, mýdlo na mytí je také trochu Sibiřan, ale jen zřídka ho umývám mýdlem. Záhyby byly promyty vysoce kvalitním olivovým olejem. (Doktor to poradil, říkali, že vaří olej na sterilitu, ale já jsem ho zahřál na pár)

    Líbí se mi koupací pěna „naší matky“, je výhodné, že se nemusíte umývat, pěna se ihned vytlačuje, v dětském světě, který kupuji, hypoalergenní. Olej, krém na pleny, prášek se nehodily. Bipanten je nutností! Nejprve jim a na bradavky a na dítě vyrážka z plenek. Pro vyrážky z plenek je nádherná věc sudokrem, ale dokud si náhle nekoupíte, nebudou existovat žádné zvláštní problémy, stačí bipanten. Více bude potřebovat zelené věci a peroxid - zpracovat pupek.

    Nepoužili jsme krém pod plenu? “Koupil jsem ji a stojí za to. Pokud je normální vybrat si plenky, pak tyto podpory nejsou pro mě potřeba. Bubchenův koupelový gel (začala brát chikko pro starší), olej je také bubchen, v zimě si na tváře vzala ochranný krém a v nemocnici použila 2 prachový prášek.

    Ach, a křeče, pokud je nějaký druh vyrážky

    A k čemu je prášek? Pokud se záhyby potí?

    V RD mi vstříkli antibiotikum a trochu pokropili. Říkali, že si koupí prášek a posypou ho dobře. Několikrát jsem to posypal a doma jsem ho potřísnil sudokrem.

    Krém na plenky je nutný, pokud je vyrážka na plenkách, zarudnutí. Koupel s dětským mýdlem, šamponem. Siberica. Je vhodnější prát pěnou. Máme dětskou linku. Nakonec se ale tekuté mýdlo pro děti zředilo trochou vody v bublině. Děti jedí pěnu pro koupání, ne. Nemám žádný účinek ((můžete udělat něco pro masáž) Neměli jsme rádi olej (dítě online), je to velmi mastné. Lepší je nějaká emulze, mléko, něco jednoduššího. Bepanten nebo sudokrem (nemám rád poslední) z zarudnutí.

    Užitečné: prášek, sudokrem, aqa na mytí dívek, aqa na koupací gel, aqa hotová kolekce pro koupání bylin, weleda krém s měsíčkem na procházku, aby vaše tváře nebyly rozpraskané, weleda krém pro děti, používaný pro zarudnutí a vyrážky, pomáhá při podlaze obvykle hodiny. Krém s panthenolem nebyl užitečný, protože používám dost jiných, používám pouze olej ke změkčení krusty na mé hlavě. Ještě stále nepoužívám aqa krém. Lituji, že jsem nedostal purelan pro bradavky, použil jsem panthenol, sudo krém, nebyl tam žádný zvlášť silný efekt.

    Poděkovat! Kde jste koupili aqa kosmetiku? Abych byl upřímný, ani jsem o tom neslyšel (

    Takhle to vypadá. Při práci představili soubor. Gel na mytí dívek v pyaterochka koupil. Viděl jsem je na divočině. A mimochodem, Weleda si tam objednala dobré slevy. Aqa není příliš drahá, ale dobrá kosmetika, bylinná sklizeň přišla na záchranu, když bylo příliš líné vařit se. Nic na nic nereagovalo. Pro koupání používám pouze.

    Wow! Díky, hledejte je

    Podíval jsem se na divočinu, žádné nejsou, ale na ozonu je jich jen spousta. A dal jsem sprej na povrchy v místnosti v košíku))))

    O! Mám jen dárkovou kartu pro Ozone na 1tr. To je užitečné)) Děkuji!

    Krém jako bepanten, sudocrem nebo desitin. K mytí tekutého dětského mýdla. Nic víc není potřeba. Obyčejný olivový olej je nejpřirozenější možností. Společnost záleží na tom, jak rozpočet umožňuje, vyberte si, protože všechno je individuální. Co může vyhovovat mému dítěti, může být alergické na vaše a naopak :)

    Prostředky na koupání, na praní, pod pleny a na nošení. Baby krém byl, ale to se točí kolem

    Bubchen koupil, šampon a koupání, olej a pod plenky jsem Veleda velmi potěšil

    Používá se pouze heřmánkový a levandulový olej, nic jiného se nehodí

    Koupelový gel, tělové mléko, prášek - dětská linka
    Dětské mýdlo - dlouhosrsté chůvy
    Dětský krém je nejčastější u psa))

    Z řady bylin) v něm se koupám z jakýchkoli vyrážek)

    Gel pro koupání dětí Bubchen (Bubchen), 400 ml.

    • dodávka
    • Způsob platby
    • V hotovosti
    • Visa / Mastercard
    • Prostřednictvím bank

    Hlavní vlastnosti

    Jméno značky:Bubchen, Německo

    Popis

    Chcete-li jemně očistit pokožku dítěte od hlavy až po paty, budete potřebovat koupelový gel. Objem 400 ml. Dostatek pro vás nejen pro použití v nemocnici, ale také pro několik měsíců používání doma.

    Dva produkty v jednom: jemně čistí a jemně pečuje o tenké dětské vlasy a jemnou pokožku kojenců. Nevysušuje pokožku, dodává vlhkost. Podporuje přirozenou ochrannou bariéru pokožky a zklidňuje jemnou pokožku dětí. Bez barviv a schopný vyvolat alergickou reakci látek určených k aromatizaci (podle Řádu kosmetiky). Žádné slzy (kontrolované očními). Lze použít od narození, denně, podle potřeby.

    Aplikace:
    Přidejte malé množství produktu do dětské koupele nebo vymačkejte několik kapek na dlani, pěnu, naneste na mokré vlasy a rozprostřete lehkými masážními pohyby. Opláchněte čistou vodou.

    Hlavní aktivní složky:
    Extrakt z měsíčku, pšeničný protein, Aloe Vera, Panthenol, Heliotrope, Vitamin E

    Koupelový gel pro děti Bubchen C narození, 400 ml

    Koupelový gel pro děti Bubchen C narození, 400 ml

    Technické informace

    Značka
    Bubchen
    Typ
    koupací prostředek

    #boebchen, #bubchen, #pro koupání, #girl bath gel pro děti, #baby bath

    Vlastní, rozvíjející se řetězec supermarketů „Order“ a pick-up points, spolupráce s nejlepšími dopravními společnostmi, kontrola času vychystávání objednávek - to vše nám umožňuje dodávat zboží kamkoli v Rusku v krátkém čase!

    Už si nemusíte pamatovat hesla - přístup k vašemu osobnímu účtu se provádí pomocí jedinečného kódu SMS. Nikdo nebude schopen zjistit vaše osobní údaje, využít bonusů nebo slev na slevové kartě.

    Objednejte řetězovou věrnostní kartu - slevy pro stálé zákazníky a ceny za recenze produktů. Získejte slevy na zboží v internetovém obchodě a maloobchodním řetězci „Objednávka“!

    V internetovém obchodě jsou ceny objednávky mnohem nižší než v maloobchodních prodejnách. Registrovaní uživatelé navíc pravidelně dostávají slevové kupóny a speciální nabídky..

    Tento produkt nemá žádné recenze, přidejte recenzi, buďte první!

    Bubchen bath gel - recenze a hodnocení

    Hodnocení spotřebitele

    Koupání je radost!

    Příjemný pro pokožku a vlasy, vhodný pro každodenní použití, hypoalergenní.

    Moje dítě je čisté

    Pěny a výplachy dobře. Dělá pokožku a vlasy čisté a zdravé

    Pohodlí šetří čas mámy!

    Snadné vyjmutí z láhve

    Voňavé a příjemné

    Má příjemný nedráždivý zápach

    Kde mohu koupit?

    Dcery a synovéod 75 rub.

    Popis výrobku

    Ideální pro jemné čištění jemných chloupků a pokožky od hlavy až k patám. Gel je určen pro citlivou pokožku a může být použit pro každodenní péči o děti od narození. Obsahuje komplex "BYUBKHEN-AKTIVNÍ OCHRANA KŮŽE". Výživné složky pšeničných klíčků, uklidňující účinek heřmánku a zvlhčovačů poskytují jemnou péči a zanechávají na pokožce příjemný pocit. Použití od narození. Ideální pro celou rodinu..

  • Články O Neplodnosti