Hlavní Bolest

Recenze Dufaston recenze recenze

_________________
***
Žena je téměř bezmocná, dokud její malované nehty nevyschnou.
***
Moje prodloužení parfému.
Insolence, Narciso Rodriguez, Cuir Intense Guerlain.

vrátit se na začátek Julia-K
Školka

Členem od 02/03/09
Příspěvky: 86
V denících: 1

Přidáno: Pá 22.5.2009 19:58
HCG by samozřejmě rozhodl o všem. ale o víkendu. pravděpodobně byste měli přestat pít dyuf, a o víkendu bude vše rozhodnuto. protože pokud je M, pak by mělo začít do 3 dnů (jako tomu bylo v posledním cyklu). a pokud ne, pak pro analýzu, ale stále se bojíte! Četl jsem, že když B šlápnul a přestal pít dyuf, pak to způsobuje delaminaci.
vrátit se na začátek

Arina))
Školka

Členem od 18.5.09
Příspěvky: 3

Zveřejněno: Sob 23. května 2009 1:02
Dívky, řekni mi to. Bylo mi předepsáno vzít kachnu z vaginálně od 16 do 25 dnů min. cyklus v noci. A sakra, co a jak neměl čas. Ať už obecně trvá 16 až 25 dní. Ať už to bylo zamýšleno selektivně v období od 16 do 25 dnů a celé balení, kolik jich je..
vrátit se na začátek učitel
Akademik

Členem od 18.01.07
Zprávy: 8991
V denících: 8756
Od: Berdsk
Karta č. 003802

Zveřejněno: Sob 23. května 2009 8:51
Arina))
Nerozuměl jsem otázce, jmenování lékaře, které trvá 16 až 25 dní, co ti vadí? V balení po dobu 10 dnů a jakou dávku napsal doktor?
Utrik se prodává v různých dávkách.

vrátit se na začátek Milagros
Mateřská školka

Členem od 16. března 2009
Příspěvky: 292
Z: Moskva

Zveřejněno: Sob 23. května 2009 12:45
Julia-K
Krevní test na hCG, určitě řeknou, že je B nebo ne. Hodně štěstí @@@@@@@@@@

Přidáno po 5 minutách 56 sekund:

Julia-K
pokud hCG neučiní.. pak alespoň vyzkoušejte na B. ale pokud si nejste jisti. je lepší pokračovat v pití duphastonu, dokud se nezjistíte, že B-no

Přidáno po 1 minutě a 10 sekundách:

Arina))
Od 16. dne začněte brát kachnu každý den až do 25 dnů

Přidáno později 1 minuta 48 sekund:

Bobíček
Duphaston v dávce 10. Diagnóza endometriózy. Byla tam lapora a IR.

učitel
Akademik

Členem od 18.01.07
Zprávy: 8991
V denících: 8756
Od: Berdsk
Karta č. 003802

Zveřejněno: Sob 23. května 2009 12:52
Tomiku, určitě potřebuješ změnit G a léčebný režim.
podívejte se na další kompetentní G, mnoho dívek otěhotní, po změně režimu

vrátit se na začátek Středověká kočka
Akademik

Členem od 15/15/08
Příspěvky: 13 494
V denících: 296
Umístění: Barnaul TC "24 Season"

Zveřejněno: Sob 23. května 2009 15:48
Julia-K

Možná je pravda, že je nutné testy znovu močit, a dokonce zvážit žebra testů, moje žebra byla nejprve proužkovaná (týden před zpožděním) a po 2 dnech byl samotný test stěží viditelný.

_________________
***
Žena je téměř bezmocná, dokud její malované nehty nevyschnou.
***
Moje prodloužení parfému.
Insolence, Narciso Rodriguez, Cuir Intense Guerlain.

Hruď matky - fórum pro současné a nastávající matky.

Duphaston je poměrně známá droga, dlouhá a úspěšně používaná v gynekologické praxi. On je často předepsán, mnoho pacientů je s ním obeznámeno, ale ne každý plně rozumí principu působení tohoto HRT léku (hormonální substituční terapie). Aby se předešlo selhání předepisování pacientů na základě pověstí a nekompetentních názorů, stojí za to odhalit mechanismus jeho působení a nuance aplikace.

Kromě léčby různých menstruačních dysfunkcí způsobených hormonálními poruchami je Dufaston předepsán také při plánování těhotenství v případě nedostatku progesteronu u ženy.

Nedostatek progesteronu, příčina a následek

Hlavní etiologie snížené produkce tohoto hormonu je následující:
1) hypofyzární a hypotalamické dysfunkce - to jsou hlavní centrální regulátory produkce hormonů v mozku, které regulují aktivitu všech endokrinních žláz v těle, včetně produkce progesteronu. Patologie různých genezí těchto struktur způsobují narušení jejich práce, a tedy narušení činnosti "podřízených" žláz.
2) nadměrná produkce prolaktinu může potlačit hladinu progesteronu v krvi, respektive v případě nerovnováhy těchto dvou hormonů, vznikají určité patologie.
3) dysfunkce vaječníků způsobená vrozenými patologiemi, zánětlivými a destruktivními chorobami. Patologicky změněné vaječníky nemohou normálně vykonávat svou syntetickou funkci.

Protože Progesteron je neodmyslitelně „těhotenským hormonem“ - je produkován corpus luteum a později placentou, ovlivňuje téměř všechny procesy spojené s oplodněním a těhotenstvím:

  • připravuje endometrium pro přijetí oplodněného vajíčka a je přímo zapojen do procesu přichycení vajíčka plodu;
  • stimuluje růst dělohy a poskytuje jí schopnost tolerovat rostoucí plod;
  • Ovlivňuje imunitní systém matky, takže nedochází k odmítnutí cizího proteinu v genetické struktuře dítěte;
  • připravuje prsní tkáň kojení (syntéza mléka)
a mnohem víc.

Jedním z důsledků nedostatku progesteronu bude proto potrat (potrat) nebo neplodnost (neschopnost oplodnit vajíčko nebo nedostatek připevnění ke stěně dělohy)..
Zde je v arzenálu moderní medicíny hlavní pomoc Dufaston.

Duphaston - jako lék číslo 1 při plánování těhotenství

Obsahuje dydrogesteron, což je umělý analog progesteronu. Jeho systematické používání v přísných dávkách, podle schématu předepsaného lékařem, podle statistik WHO, přináší pozitivní výsledek při plánování těhotenství.
Jmenování Duphastonu je vhodné po prohlídce gynekologa, provedení testů na hormonální pozadí pacienta a především přímo hladiny progesteronu v krvi. Samostatné podávání tohoto hormonálního léku není přípustné!

Postup při podávání žádostí

Kontraindikace

Možné nežádoucí účinky

Stejně jako všechny léky má Duphaston řadu vedlejších účinků:

  • krvácení dělohy je jedním ze statisticky častých „vedlejších účinků“ Dufastonu, které nepředstavuje vážné nebezpečí, pokud je okamžitě zastaveno hemostatiky, jako jsou Dicinon a Tranexam; a také by se měl poradit s lékařem o úpravě dávky;
  • občas, ale můžete najít recenze, že droga způsobuje bolesti hlavy, často se mění v závratě - může to být projev individuální nesnášenlivosti, který nevyžaduje stažení drog;
  • pokud měl pacient zpočátku problémy s gastrointestinálním traktem, může se objevit bolest v játrech, nadýmání a nevolnost;
  • extrémně vzácně se vyskytuje alergická reakce, jako je dermatitida;
Důležitým vedlejším účinkem používání hormonů je riziko benigních nádorů, které se mohou stát maligními. Z tohoto důvodu je nekontrolovaný příjem hormonálních léků, včetně Dufastonu, přísně nepřijatelný. Je také důležité podstoupit preventivní vyšetření pro včasnou diagnostiku možných patologií. Přečtěte si více na adrese http://mama66.ru/pregn.

Je však třeba poznamenat, že celý pozitivní účinek užívání přípravku Dufaston je srovnatelnou prioritou než existence hypotetické možnosti vedlejších účinků..

Recenze Dufaston

Duphaston® (dydrogesteron) je progestogen, který je aktivní při perorálním podání. Duphaston je hormonální droga. Latinský název: Duphaston. Výrobce: Solvay Biologicals B.V., Abbott Biologicals B.V. (Holandsko).

Účinná látka: dydrogesteron

Recenze doktora Dufastona

Všichni lékaři jsou odborníky naší služby. Lékaři kontrolovali dokumenty.

Dufaston

Duphaston je uměle syntetizovaný lék, analog ženského hormonu progesteronu. Ve své molekulární struktuře, farmakologických vlastnostech, je podobný přirozenému progesteronu.

Duphaston nemá androgenní a anabolický účinek, nemá estrogenní aktivitu, vytváří příznivé podmínky pro pozitivní vliv estrogenu na metabolismus tuků, nemá negativní vliv na koagulační systém.

Tento lék je indikován pro porušení ovariálně-menstruačního cyklu (druhá fáze nedostatečnosti), v případě snížených hladin endogenního progesteronu, pokud jde o pregravidní přípravu, dobře funguje při komplexní léčbě hrozby potratů..

Duphaston neodmítá antikoncepční účinek, farmakologického účinku je dosaženo bez potlačení ovulace a menstruační funkce. Užíváním tohoto léku si žena zachovává schopnost realizovat reprodukční potenciál.

Volba dávky a frekvence podávání léku by měla být individuální, s ohledem na historii, vyšetření, výsledky klinických, laboratorních, instrumentálních metod výzkumu. Úprava dávky léku během těhotenství by měla být postupná, pod dohledem gynekologa. Správně zvolený léčebný režim s přihlédnutím k individuálním charakteristikám pacienta poskytne dobrý účinek. Chtěl bych také upozornit na nutnost povinného monitorování v přítomnosti anamnézy hormonálně závislých novotvarů.

Duphaston funguje dobře, je vysoce kvalitní lék, získal důvěru ve farmaceutický trh. V mé klinické praxi se droga projevila pouze na pozitivní straně..

Recenze Dufaston recenze recenze

Vzal jsem duphaston 10 dní 2krát denně a pomohl jsem otěhotnět s námi dnes 25 týdnů a 3 dny!

kiss18, jak cool! Velice z tebe mám radost. Stále přijímáte?

Anno, nebrala jsem to dlouho, může to trvat jen do 12 týdnů těhotenství. Děkuji!

kiss18, nesmysl. Někteří to potřebují téměř do konce těhotenství. Většina z nich je předepsána do 16-20 týdnů.

Anechka09, byl jsem zrušen ve 12 týdnech těhotenství

kiss18, děkuji moc)))

Ve druhém cyklu jsem otěhotněla na duphastonu. Vzal jsem si to od 16. do 26. dne cyklu, 26. den jsem se dozvěděl o těhotenství, pořád to beru, 10 mg 2krát denně

Znenya0610, velmi ráda pro vás)))) Byl jsem předepsán pít 3 měsíce od 04.02. Zkusím to. také znamenat

I já jsem byla předepsána jeho lékařem na tři měsíce a po těhotenství se i nadále bere až 16 týdnů a tam již podle indikací))

Začal jsem pít Duphaston měsíc před početí, otěhotněla a pila jsem až do 20 týdnů těhotenství.

mladá maminka, zastavil se ve 20. týdnu? Neovlivnilo těhotenství žádným způsobem? Dobře, všechno šlo?

Anna, ano, všechno je v pořádku, neovlivnilo to.

Trvalo mi také 26 týdnů. Pak lékař řekl, aby postupně snižoval dávku a pak úplně přestal užívat duphaston. Je to v pořádku

Mami, otěhotněla jsi s duphastonem?

Anna, ano. Ale můj důvod byl v dalším léčeném zánětu při remisi, tato diagnóza byla vložena do medu. Střed po GHA.

Mám pravý opak (((vypil jsem 4 měsíce od 16. do 25. dne cyklu.) Moje vaječníky, někdy i moje hlava, srdce a hrudník. Trpěl jsem svou poslední silou otěhotnět. Zastavil jsem to na 5 měsíců, období přišla včas. Ale došlo k prodlení o 6 měsíců 8 dnů! Ačkoli všechny testy ukázaly jeden proužek a druhý slabý, nikdy jsem neměl závadu. Myslel jsem, že otěhotněl, hCG 37,7 byl v krvi 5. den zpoždění, moje prsa byla již oteklá, potemnělá. na děloze na ultrazvuku nebyl žádný plod, ačkoli viděli luteum corpus. Menstruace začala 9. den. Je to vhodné pro někoho, ale pro někoho ne (Teď nevím Když otěhotním

Duphaston při plánování těhotenství

Dobré odpoledne. Chci znát váš názor a recenze na lék Dufaston. Jak efektivní je plánování těhotenství??

Píšou hodně na internetu, chci znát názor lékařů.

Můj manžel a já plánujeme dítě, ale ještě není těhotenství.

Ve službě AskyDrach je k dispozici online porodnická konzultace o jakémkoli problému, který se vás týká. Odborní lékaři poskytují konzultace 24 hodin denně a zdarma. Zeptejte se na vaši otázku a ihned si odpovězte!

Droga "Dufaston" je závažné hormonální lék, který ovlivňuje játra, štítná žláza. Jeho nekontrolovaný příjem nebo jmenování bez důkazů je proto nesprávné. Pokud si navíc vezmete dítě během užívání Dufastonu, potom byste ho měli v příštích 16 týdnech užívat bez selhání, abyste nevyprovokovali potrat. Zaprvé se ukáže, že je to finančně drahé, a za druhé, duphaston také ovlivní dítě, stejně jako vás (játra, štítná žláza).
Další věc je, pokud jste již byli vyšetřeni a odhalili nedostatek ve výrobě progesteronu ve druhé fázi menstruačního cyklu. Potom se samozřejmě nemůžete obejít bez Dufastona. I když zde také doporučuji, aby žena našla příčinu nízkého progesteronu a nezačala léčbu symptomaticky, protože neléčená příčina tohoto stavu na vás může hrát trik. Problémy se štítnou žlázou u žen, které užívaly Duphaston během těhotenství, nejsou neobvyklé. I když to ještě není zahrnuto do celkového výzkumu drogy.
Samozřejmě můžete otěhotnět tak rychle (pokud zde leží důvod), ale rychlá cesta ven není vždy ta správná cesta ven.
Mnoho žen nemůže otěhotnět, protože je velmi napjaté - jejich myšlenky jsou s ním vždy zaneprázdněny. Když začnou užívat drogu, psychologicky se uvolní, stanou se uvolněnějšími, tělo už je schopno početí. Pravděpodobně zde hraje hlavní roli psychosomatika, nikoli samotný lék a jeho účinek.
Doporučil bych vám, aby byl u předkrmů prováděn screening na skryté infekce (mykoplazma, ureaplasma, kapavka, trichomonas, chlamydie,) Prohlédněte si hormonální pozadí - projděte FSH LH prolaktin po dobu 3-5 dnů, TSH progesteron po dobu 21 dnů od začátku poslední menstruace, ultrazvuk malých orgánů pánev. Prozkoumejte muže, předejte spermogram. Můžete mě kontaktovat se všemi výsledky vyšetření - rád vám pomůžu!

Dufaston při plánování

# 1 Palna

  • Členové
  • 9 020 příspěvků
  • 217 Děkuji

    Ocenění

    lékař předepsal duphaston od 15. dne cyklu.
    procházení internetu na internetu zjistilo, že každému je tento lék předepisován různými způsoby. a během těhotenství včetně.
    mezi plánovanými a těhotnými ženami je velmi populární, ale existují i ​​negativní recenze.

    Četl jsem to, ale je to dokonce jako „pomáhat“ otěhotnět.

    # 2 jindoc

  • Super moderátoři
  • 15 627 příspěvků
  • 403 Děkuji

    Ocenění

    Tout živý bod a celui qui sait attre. - Vše přichází včas pro někoho, kdo ví, jak čekat..
    Pouze jedna věc splní sen - strach ze selhání!

    # 3 Katochek

  • Konzultant
  • 5 030 příspěvků
  • 37 Děkuji

    # 4 Palna

  • Členové
  • 9 020 příspěvků
  • 217 Děkuji

    Ocenění

    Katocheku, a jaký byl váš důvod k selhání?
    Mám normální cyklus a je zde ovulace.. ale menstruace je opravdu bolestivá. i když, jak to může ovlivnit pravděpodobnost otěhotnění.

    a přesto, měl někdo nějaké vedlejší účinky? například můj žaludek se kroucí (stomachKo) a občas je nemocný..

    # 5 Katochek

  • Konzultant
  • 5 030 příspěvků
  • 37 Děkuji

    # 6 Anyutka

  • Členové
  • 5 306 příspěvků
  • 414 Děkuji

    Kdo chce, dosáhne!

    # 7 Palna

  • Členové
  • 9 020 příspěvků
  • 217 Děkuji

    Ocenění

    # 8 Anyutka

  • Členové
  • 5 306 příspěvků
  • 414 Děkuji

    Kdo chce, dosáhne!

    # 9 Palna

  • Členové
  • 9 020 příspěvků
  • 217 Děkuji

    Ocenění

    Poslouchej, nějak mě to vyděsilo.. jak snadné to je?
    pokud neexistují žádné viditelné důvody, ale nefunguje to, můžete pít „duf“

    # 10 Palna

  • Členové
  • 9 020 příspěvků
  • 217 Děkuji

    Ocenění

    může být podrobnější o endometrii! zkontrolujte to s aspirací??

    # 11 Anyutka

  • Členové
  • 5 306 příspěvků
  • 414 Děkuji

    Kdo chce, dosáhne!

    # 12 Evgenia

  • Členové
  • 10 273 příspěvků
  • 4 Děkuji

    Ocenění

    # 13 Risha

    Miluji svého manžela moc

  • Členové
  • 1 719 příspěvků
  • 0 Děkuji

    # 14 Indovinello

  • Členové
  • 910 příspěvků
  • 10 Děkuji

    # 15 Anyutka

  • Členové
  • 5 306 příspěvků
  • 414 Děkuji

    Kdo chce, dosáhne!

    # 16 Palna

  • Členové
  • 9 020 příspěvků
  • 217 Děkuji

    Ocenění

    # 17 Irishka96

    V každé výzvě, kterou nám přináší osud, existuje příležitost..

  • Členové
  • 5 726 příspěvků
  • 502 Děkuji

    Ocenění

    S COC tak divný. Pil jsem je tolik let a vždy jsem si myslel, že před plánováním je nutné je vypnout za 3 měsíce, odpočívat a bojovat. A můj názor byl založen na doporučeních gynekologů a nikoliv jednoho. Takže mi LCD řekl, když jsem přišel poprvé plánovat, tak jsem to vlastně udělal. A poté, co jsem hluboce uvedl plánování do otázek, jsem zjistil, že KOK jsou někdy speciálně jmenováni, aby pomohli otěhotnět během zrušení. Proč potom najednou nemůžete zrušit? to je ono, říkají se myšlenky.

    Duphaston při plánování těhotenství - recenze

    Negativní recenze

    Ahoj všichni holky !! Dyufaston mi pomůže otěhotnět.

    Viděl duphaston podle pokynů gynekologa k úpravě menstruace. Druhý den přijetí mi strašně onemocněly nohy, ráno třetího dne jsem nemohl jít do práce, protože otok nohou se připojil k bolesti. Jak mohou gynekologové předepisovat takové léky? Navíc jsem přišel na recepci se všemi ultrazvukem, včetně od flebologa s diagnózou tromboflebitidy. Gynekolog přísahal na její hruď na téma, že duphaston neovlivňuje křečové žíly a nezpůsobuje nežádoucí účinky z oběhového systému.

    Plusy: neovlivnilo hmotnost

    Nevýhody: způsobuje hrozné vedlejší účinky, způsobuje hrozné zácpy, hormonální lék, je to drahé, existují vedlejší účinky, nepomohlo to, nepomůže otěhotnět, po zrušení zácpy, tělo je těžké po zrušení znovu zrušit, po zrušení je hrozné akné, po takovém ošetření se rozloučit s ovulací, vážná strana jevy, příliš mnoho vedlejších účinků, stal jsem se chlupatý

    Už velmi dlouho jsme se snažili mít kojence, při mé poslední konzultaci s lékařem, dešifrování všech mých testů, histologie hysteroskopie, která ukázala endometriální polypózu, můj doktor, kterému moc věřím, položil otázku okrajem: - Budeme otěhotnět? -Budeme. - Musíte pít duphaston. 4 měsíce podle schématu 5-25 a další 3 podle schématu 11-25. Můj lékař nebyl spokojen s tloušťkou endometria o 5 d.ts. M-Echo 1.1, což je hodně. A je nerovný.

    Koupil jsem 8 balení duphastonu za různé ceny: od 508 do 531 rublů za balení.

    Pro ty, kteří kontrolují padělání a ochutnávají duphaston, hned řeknu, že je to UNAUT-TASTE-NEW! V zásadě zde není nic hořkého! Jsem si jist, že můj duphaston byl vysoce kvalitní a ne falešný. Protože jsem cítil jeho účinek na sebe.

    Absolvoval první kurz. Od 5 do 25 dnů cyklu. Asi po týdnu mi začala hrudník hrozně bolet. Všechno. Nebylo možné ani spát na břiše. 24. den někde bolest zmizela. CD přišla 1,5 dne po poslední pilulky, tj. cyklus byl 26 dní. Nebyly zjištěny žádné další vedlejší účinky. Chuť k jídlu se nezvýšila. Obecně je podle mého názoru nemožné zlepšit se v duphastonu. Nezachovává tekutinu v těle, jak je v pořádku. A chuť k jídlu. No, nevím, je to pravděpodobně v hlavě, že někdo žije s výstřelkem duphastonu (jakýkoli hormon) -> jíst, jíst, jíst -> přibývat na váze. CD šlo 5 dní.

    Absolvoval druhý kurz 5-25. Hruď začala bolet a svěděla 16. den cyklu. Svědění bylo děsivé. CD přišlo 2 dny po poslední pilulky, tj. cyklus byl 27 dní. Disky CD byly vzácné, byly uloženy běžnými denními vycpávkami po všechny 3 dny. A ano, CD se zkrátily. Téměř jako předtím.

    Třetí kurz 5-25. Po prvním dni byl v dolním břiše nepochopitelný pocit. Bolí to, táhne, bodne. Ale nic, vše pro dobro. Doufám. Hrudník bolel, byl těžký až do CD, ale nesvítil, CD je vzácné. Celý cyklus se táhl, bolel, píchl. CD přišlo za den, tzn. cyklus byl 26 dní. Všiml jsem si, že na nohou / stehnech / žaludku / pažích / na rtu mám hodně blond vlasů. je to další vedlejší účinek?

    Čtvrtý (extrémní) kurz je 5-25. O měsíc později ultrazvukové vyšetření. Hrudník neublížil, nesvědčil, ale byl těžký až do CD, od 17. dne cyklu začal levý vaječník bolet. CD přišlo za 2 dny, tzn. cyklus byl 27 dní. Chodili 2 dny, nemůžete jim říkat skromný, po 2 dnech nedošlo k žádnému propuštění. Levý vaječník i nadále bolet.

    Dlouho očekávaný ultrazvuk! od 9.10. 2014 M-Echo ve 4 c. 0,7. Opět, trochu moc, ale nekritický a endometrium se vyhladilo! od 11 do 25 d.ts. předepsáno Duphaston 1x3 R.D. a INDOL. Na levém vaječníku byla objevena folikulární cysta, a to ze skutečnosti, že tam měla být ovulace. Řekli, že to vyřeší, ale musí být sledováno. Po 2 měsících, ultrazvuk znovu a lékař jmenování.

    Pátý kurz. Recepce podle schématu 11-25. Tělo si na hormon zvyklo od 5. dne, takže v tomto cyklu od 7. dne začalo táhnout žaludek a prsa začala znovu svrbět, i když jsem nic nepil. A spodní břicho se přitáhlo až k CD. Vaječník tu a tam bolí, ale druhý se k němu připojil. Cyklus byl 28 dní, na 29 přišlo CD. Ve srovnání s předchozími, tito chodili 2 dny a pak je rozmazali dalších 5 dní. Příjem podle tohoto schématu ránu pro organismus.

    Šestý rok. Finále. Recepce podle schématu 11-25. Opět, od desátého dne, břicho bolí a táhne vaječník. Již odešel. Pospěšte si na ultrazvuk a recepci. Celá tvář byla pokryta vředy. Přímo špatně takové bílé tekuté noční vředy. Nemůžete ani pojmenovat tuto hrůzu, všechno bylo nechutné!

    Ultrazvuk a recepce.

    Všechno je horší než před 11-25. Endometrium bylo 7 mm x 4 d.c., nyní je 8,4 mm. Jak jsem očekával, tento systém mi nevyhovoval. Lékař předepsal sedmý průběh 5-25 pro 3 tablety. ve dne. Sakra, už jsem unavený.

    Sedmý rok. Během sedmého měsíce přijetí jsem se osobně rozhodl snížit dávku DUFASTONu a dostat ji pryč. Během měsíce snížila dávku a dosáhla 21 d.ts. až 1 tableta. A pár hodin poté, co jsem to vzal, moje CD začaly o týden dříve. Nezažil jsem nic hrozného. Prošlo za 5 dní. Uprostřed příštího cyklu nebyly mazanice pozorovány. Libido se nevrátilo, ovulace se cítila velmi dobře. Nemám touhu přejít na duphaston ani udržet těhotenství ani léčit. V případě potřeby 1 vyberu analoga. Už nebudu chodit do nemocnice, ztratil jsem důvěru v ošetřujícího lékaře a na rok se utratilo hodně peněz.

    2 měsíce po zrušení. CD nebyly skromné, jako v „léčbě“, ale normální. Jak bych měl být. Libido je normální. Ale nedošlo k ovulaci. Po zrušení byla celá tvář posypána akné a černými tečkami v šíleném množství. Je také nemožné žít bez léků na zácpu. Nemohu obnovit peristaltiku. Četl jsem, že se to stane, ale na jeden duphaston je příliš mnoho vedlejších účinků.

    3; 4 měsíce po zrušení. Tělo se částečně zotavilo. Pochopil jsem to z cyklu. Stále však neexistuje ovulace. Při zrušení byl cyklus 21 dní, poté v prvním měsíci po zrušení 22, ve druhém měsíci 23 dní. Tento měsíc se můj cyklus 27 dnů vrátil. CD se pro mě stala zcela normální, ACNE postupně prochází, ale situace se zácpou se bohužel nezměnila, není to jen kvůli neustálému používání projímadel: ((((Takže, co máme do 5 měsíců po zrušení: neexistují ovulace). Těhotenství, respektive. Je to obrovská rána do těla. Cyklus se rychle zotavil, ale reprodukční funkce se nechce vrátit. Pane, pomoz mi.

    Minusy: drahé, nepomohlo, příliš mnoho vedlejších účinků

    Bolestivé téma pro mě, ale pro objektivní posouzení těm, kterým byl lék předepsán, se budu stále vyjadřovat. Možná bude moje zkušenost užitečná.

    Duphaston jsem si vzal 1,5 roku. Poprvé jsem byl jmenován gynekologem-porodníkem, který byl pozorován déle než 2 roky, když jsem přišel se slovy „Chci dítě“.

    Předepsali tento hormonální lék a nejen to, ale kvůli PCOS vyžadoval celý chemický koktejl. V důsledku PCOS byla po 7 měsících provedena laporoskopická resekce vaječníků.

    Take Dufaston je předepsán. V mém případě ve druhé fázi cyklu od 15 do 25 dnů cyklu, ale zde to stále závisí na délce cyklu.

    Cena za 20 tablet se nyní pohybuje kolem 500 rublů.

    Vedlejší efekty, kdo zažil:

    Za první 2 měsíce přijetí jsem získal 8 (osm.) Kg. A sporty s omezením jídla se nezměnily. Aby se odstranil tento nežádoucí účinek, lékař předepsal Siofor (hlavním účelem je cukrovka).

    Houpačky nálady - slzy a záchvaty hněvu - chudák.

    Touha se radikálně snížila. Víte, také nevede k početí.

    Obecně však funguje?

    Se slabě pozitivním druhým proužkem v testu duphaston nepomohl. Po několika týdnech zpoždění přišla menstruace. Ale pravděpodobně by nic nepomohlo..

    Analýza hormonů ve srovnání s první a druhou fází cyklu neprokázala použití progesteronu. Jiný doktor již řekl, že se tělo přizpůsobilo a přestalo reagovat... nevím.

    Duphaston byl nahrazen Utrozhestanem, který lze brát nejen ústně. Někteří lékaři říkají, že vzorec je lepší, přirozenější progesteron. Změna drogy vedla k úbytku hmotnosti 4 kg a potom do šesti měsíců nastalo těhotenství.

    Už nechci brát tuto drogu. A vy se rozhodnete o analýze, komunikaci s lékařem a dalších ukazatelích. Droga je vážná.

    Plusy: Ani nevím. Možná to někomu pomůže.

    Minusy: nepomohlo

    Přišel jsem k gynekologovi s nepravidelným cyklem. Nějak jsem byl v rozpacích, že v jednom měsíci cyklus činil 18 dní, a v příštím - 52. Toto bylo u mě pravidelně pozorováno. Zároveň jsme s manželem plánovali druhé dítě, ale kvůli nepravidelnému cyklu bylo pro mě obtížné zachytit ovulaci.

    Doktor předepsal Cyclodinone, ale nepomohl vůbec. Zároveň jsem otěhotněla, ale hned na začátku ve věku 3–4 týdnů se všechno zlomilo - potrat...

    Nemluvil jsem o tom s lékařem, nevím proč. Pravděpodobně jsem nevěřil v její kompetenci.

    Pak mi gynekolog napsal Duphaston a normalizoval cyklus a těhotenství.

    Příští měsíc jsem znovu otěhotněla. Už jsem Duphastona vzal ze samotné ovulace, takže jsem doufal, že smutný výsledek se už nebude opakovat. Ale bohužel... zároveň.

    Těhotenství byla definitivně potvrzena testy a dalšími příznaky. Ano, a viděl jsem ovoce občas... Nebudu mluvit o svých pocitech, to je samostatný problém.

    Doktor nevěřil mým potratům. Duphaston hodil drink, ani cyklus nevyrovnal.

    Co se týče přírůstku hmotnosti, za měsíc přijetí jsem se vůbec nezotavil.

    Zvyšuje progesteron, ale očividně můj problém není, že... půjdu nyní k placenému specialistovi.

    Plusy: nenalezeno

    Minusy: Akné po zrušení, utopení ovulace, srážení cyklu

    Lékař předepsal 15 až 25 dnů cyklu kvůli nedostatečnosti druhé fáze. Trvalo 4 měsíce. Těhotenství nenastalo během užívání Duphastonu, po všechny 4 měsíce po užití léku, bazální teplota nebyla vyšší než 36,3 a v první a druhé fázi cyklu. Po zrušení duphastonu ovulace zmizela, bazální teplota byla také 36,3 po dobu 3 měsíců. Ultrazvukem vaječníky napůl spí. Také po stažení drogy jsem pozoroval akné na mé tváři, spíše bolestivé akné, pouze jeden průchod, druhý se objeví. Měsíc po zrušení problém s akné zmizel, ale ovulace ne. Obecně byla situace před duphastonem lepší. I když vím, že mu hodně pomohl.

    Duphaston je předepsán všem dívkám, které nemohou otěhotnět a snít o dítěti. Můj přítel pije po dobu jednoho roku, pil jsem 2 nebo 3 měsíce, v jednom cyklu jsem měl hojná období, která byla asi 2 týdny, neustále jsem měnil hygienické výrobky, myslel jsem, že to není normální, byl jsem nepříjemný a šel jsem do lékárny a koupil si hemostatické pilulky. Lékárník řekl, že to je normální po tabletách Duphaston, tělo je aktualizováno. Nepotřebuji takové bolestivé aktualizace, přestal jsem pít, piji běžné vitamíny. Duphaston nevedl k požadovanému výsledku. Proč všichni gynekologové předepisují duphaston? Možná na tom vydělají své procento.

    Můj přítel a já jsme se nezotavili z tablet duphastonu. Tablety jsou drahé. Zde je moje recenze o tabletách Duphaston.

    Chci přidat pár slov o Dufastonovi. Mám v plánu těhotenství a lékař mi předepsal, abych to vypil od 11 do 25 d.ts. Vzal jsem to pravidelně, ale po měsíci jsem šel zvýšeným tukem (akné), ovulace ztratila. Představte si svou tvář, než to bude normální, a pak všechny ošklivé. Já, s dotazy na svého lékaře, ale odpověď byla jedna: "D. nezpůsobuje žádné vedlejší účinky." Pak jsem začal hledat informace na internetu, hlavně na ruských a ukrajinských stránkách. Tam jsem našel odpověď, že ano, D. má také vedlejší účinky, je to alergie, akné atd. Četl jsem také, že ji musíte pít po ovulaci, jinak bychom měli antikoncepční účinek.
    Teď vím s jistotou, že stejně jako všechny léky má i duphaston své klady a zápory, a když jej jmenujete, musíte k němu přistupovat individuálně. A nemusíte dělat všelék od D..

    Ahoj holky! Mám bilaterální ovariální ovariál (tak určený ultrazvukem), došlo k zánětu, nyní je v chronickém stádiu, mám syna 12 let, ale opravdu chci další dítě, a možná dvě, beru Dufastona a Utrozhestana a opravdu doufám otěhotnět a brzy porodit dítě. Ale všiml jsem si, že Duphaston na mě moc dobře nepůsobí, protože po jeho převzetí mám ospalý stav a někdy jsem potlačený, chci jen spát. Nevím, nikdo nepíše o svých pocitech, jsem sám.

    Od září 2016 plánujeme dítě, dokud to nevyjde, vylučujeme mužský faktor, protože prošli spermogramem a byly přijaty andrologem. Pila jsem duphaston dva měsíce, prosinec-leden, všechno bylo v pořádku s cyklem den za dnem + -, ale zázraky se dějí od února, měsíc přišel podle plánu 4. února, pak jsem byl na ultrazvuku a řekl, že mám malé cysty na vaječníky a 22. února mám další měsíc, jen podivnou, červenou krev, omlouvám se za podrobnosti, a od té doby nebyly! test na B neg. co dělat a jak volat měsíc?

    Dva roky se svým manželem nebylo možné otěhotnět, cyklus byl normální, otočila se k gynekologovi a předepsala duphaston od 14 do 25 dnů. 1. cyklus šel dobře, po 2. cyklu zpoždění bylo 5 dní, testy, hcg byly také negativní, bolelo mě žaludek, teplota byla 37, ultrazvuk se ukázal jako cysta vaječníků a poměrně velké velikosti, naplněné tekutinou. "díky" duphastonu, po ultrazvuku ho okamžitě vložili do nemocnice (((je lepší to nepít.) Výsledkem je, že je to všechno v pořádku. Teď jsem v nemocnici a Myslím, že to bude se mnou

    Pila jsem Duphaston 4 cykly za účelem těhotenství. výsledek: těhotenství nenastalo, přírůstek na váze asi 5 kg, absolutní porušení MC

    Pila jsem Duphasto po dobu 7 měsíců, abych vyrovnal hormonální pozadí a otěhotněla. Doktor mi předepsal, abych to vypil od 11 do 26 dnů cyklu. Nebylo možné otěhotnět, protože Duphaston potlačil ovulaci (((Obecně mě doktor nenavrhoval správně, protože jak se ukázalo, musí se brát od 16. dne cyklu, abych otěhotněl. V důsledku toho od tohoto měsíce už nebudu brát tyto pilulky. Budu se snažit bez nich otěhotnět.

    Neutrální recenze

    Četl jsem komentáře a hrůzou! Musím začít kurz dnes. Co bych měl dělat? Vezměte duphaston nebo ne?!

    Nevýhody: bolestivost mléčných žláz, drahé

    Poté, co gynekolog pozoroval docela dlouho neplodnost a hovořil v řadách po ženských konzultacích s mnoha přáteli, bohužel učinil jeden závěr - Dufaston je nyní předepsán všem a od všeho.

    A často i bez výsledků testů na hormony. Jak to?

    Položil jsem si otázku - proč jsem otěhotněla, když jsem otěhotněla. Přihlásil se - a okamžitě předepsali duphaston.

    - Omlouváme se, ale co analýzy? ptám se.

    - Není potřeba žádná analýza. Jen to pij. Nebude to horší. - gynekolog odpovídá.

    Dobře, řekněme, že to nebude horší, uděláme pár slov.

    I když opravdu nechci věřit, drogy stejně ovlivňují hormonální pozadí, ale to není vtip.

    Ale co má smysl utrácet spoustu peněz (Duphaston není vůbec lék na rozpočet) za něco, co moje těhotné tělo nemusí potřebovat?

    Byl jsem naivní, myslel jsem si, že pilulky jsou předepsány k léčbě něčeho, a tak to je.

    Navíc všichni moji známí v těhotenství byli povinni pít duphaston. Paradox.

    Dobře, chápu, že ho jmenují, pokud se objeví tón nebo hrozba potratu. Ale přiřadit to každému v řadě bez rozdílu - myslím si to nedbalost.

    Duphaston nepil. Všechno bylo v pořádku se mnou a nehrozilo mu potraty ani tonus. Pravda, nakonec bylo těhotenství mimoděložní, ale to je další téma.

    Jednou jsem vzal duphaston, abych normalizoval délku cyklu, ale nejdřív ode mě vzali všechny potřebné analýzy a byly problémy, pro které byl dufaston vytvořen (PMS a nepravidelná období).

    VEDLEJŠÍ EFEKTY

    Z hemopoetického systému: v ojedinělých případech - hemolytická anémie.

    Z imunitního systému: ve velmi vzácných případech reakce z přecitlivělosti.

    Ze strany centrálního nervového systému: bolesti hlavy, migréna.

    Z hepatobiliárního systému: zřídka - drobná jaterní dysfunkce, někdy doprovázená slabostí nebo malátností, žloutenkou nebo bolestmi v břiše.

    Z reprodukčního systému: ve vzácných případech průlomové krvácení z dělohy (kterému lze zabránit zvýšením dávky); zvýšená citlivost mléčných žláz.

    Na straně kůže a podkožní tkáně: alergické reakce, jako je vyrážka, svědění, kopřivka; velmi vzácné - Quinckeho edém.

    Kvůli vedlejším účinkům jsem pak zažil bolest hlavy a zvýšenou citlivost prsu. Vzal jsem duphaston po dobu 4 měsíců a můj problém byl vyřešen.

    Droga je tedy dobrá, ale pouze pokud je správně používána a pouze podle indikací.

    Plusy: pomáhá udržovat těhotenství (není jisté, zda je konec)

    Nevýhody: není levný, informace o něm se liší v různých zdrojích, pochybnost o jeho bezpečnosti

    Tento lék jsem potkal v roce 2011, když jsem se připravoval na těhotenství. Moje hormony vyskočily, párkrát kritické dny (CD) nedorazily včas a gynekolog mi předepsal tento lék ve spojení s Proginovou. Pokud si pamatuji, aby byl cyklus vyrovnán, bylo nutné, aby Proginov pil 5 až 15 dní od začátku CD a 16 až 25 dní - Dufaston. Navíc mu byla diagnostikována děložní infantilita..

    První měsíc užívání těchto léků pro mě nebylo snadné tolerovat, moje hrudník byla oteklá, vylitá a nemocná. Pak jsem to už nemohl vydržet a šel navštívit gynekologa, řekla, že k lepšímu nedošlo k žádným změnám, zkusíme to jinak. Je mi líto, že jsem experimentální králík?

    Shromáždila manat a obrátila se na Harmony Medical Center. Předepsali mi další léky - Dostinex a antikoncepce Jess a hormony se vyrovnaly.

    Děloha již nebyla infantilní, nevím, zásluhou byla Duphaston a Proginova, nebo jen další odborník si myslel, že pro mě jsou tyto velikosti docela normální (i když samozřejmě mají normy).

    Ale endokrinolog měl podezření na prsu a poslala mě na ultrazvuk. Ultrazvuk odhalil přítomnost fibroadenomu prsu v pravém prsu. Proto hrudník tolik bolí. Jak řekl endokrinolog, k tomu došlo v důsledku ostrého hormonálního skoku.

    Musel jsem provést operaci, aby se odstranil fibroadenom. Po operaci jsem šel měsíc na oblékání, nejprve vymačkal krev z rány a pak obvazoval. Velmi nepříjemný postup.

    Podruhé, když jsem se setkal s Dufastonem, když jsem byl uchováván po dobu 8 týdnů, došlo k oddělení vajíčka plodu. Na stěnách nemocnice byly plakáty o tom, jak Dufaston pomáhá a všechny těhotné ženy byly jmenovány, aby uchovaly těhotenství.

    Je pravda, že někteří měli potraty. Zřejmě osud.

    Po léčbě jsem byl propuštěn, ale hrozba byla stále platná a Dufaston mi byl předepsán až do 20. týdne těhotenství.

    Duphaston je hormonální lék, je předepsán pro nedostatek hormonálního progesteronu, je to přírodní progesteron.

    Nakonec je však tento lék hormonální a během těhotenství je lepší se těmto lékům vyhnout. Gynekologové to předepisují všem, kteří jsou ohroženi těhotenstvím, ale nikdo v naší nemocnici neprovedl hormonální test. Jak víte, že to nestačí, a pokud z jiného důvodu?

    Možná mi pomohl, ale na jednom recenzním místě jsem našel informace, že dívky i já jsem měl fibroadenom, a obě ženy, které během těhotenství Duphaston měly, měly u dětí nádory. Podle jejich ošetřujících lékařů to byla Dufastonova vina..

    Obecně jsem o něm četl nejrůznější informace a teď se starám o svou dceru.

    Mnoho zdrojů říká, že Duphaston je bezpečný, nemá žádné vedlejší účinky, je dokonce užitečný.

    Jiné zdroje píší, že může být použit během těhotenství, ale neexistují žádná spolehlivá data, která by potvrdila bezpečnost jeho použití, jakož i negativní účinky na plod..

    Jeho použití není schváleno v USA, Austrálii, Kanadě, v zemích Evropské unie.

    Rusko jako obvykle patří mezi poslední země, které přijaly své smysly a zakázaly tuto drogu..

    Dívky, ženy, nejsem proti této drogě, ale informace o ní se liší, a to nás nutí myslet. Myslím, že je lepší se těmto lékům během těhotenství vyhnout..

    Plusy: Neviděli výhody

    Minusy: Neviděl jsem minusy

    Když mi byla předepsána léčba k otěhotnění, byl to první, kdo byl předepsán Dufaston. Ale on na mě neměl žádný vliv. Doktor mě varoval, že každý má jiný organismus, a proto je Dufaston vhodný pro někoho a Utrozhestan pro někoho. tyto dvě drogy se liší v tom, že v jednom z nich je progesteron odlišný (v jednom co nejblíže k přírodnímu a jak v jiném umělém). Kde nemůžu teď soudit. Obecně pro mě Duphaston nepracoval, ale Utrozhestan byl vynikající. Činnost nebo ne může být stanovena bazální teplotou. Pokud nevznikne a chová se jako vždy, lék není vhodný. Zároveň Duphaston pomohl mnoha mým přátelům. Takže nezoufejte, zkuste a buďte šťastní

    Po potratu 3–5 týdnů mi byl předepsán léčba duphastonem, protože bylo zjištěno, že k potratu došlo kvůli hormonálnímu nedostatku. Viděl tento lék po dobu pěti měsíců. Pozitivní výsledek nečekal, ale zaznamenal zhoršení zdraví (časté závratě, bolesti hlavy). Šel jsem k lékaři - předepsali Utrozhestan (analog duphastonu), protože se nedoporučuje přerušit hormonální léčbu. Moje tolerance k této drogě je „neškodná“. Takže duphaston mi nevyhovoval, ačkoli mnoho žen je s touto drogou velmi spokojené. Pro mnoho žen tento hormon „pomáhal“ vydržet a porodit zdravé dítě. A někteří lidé si obecně myslí, že hormonální drogy jsou velkým rizikem a poškozují lidské tělo. Protože ničí přirozené hormonální pozadí. Ale. Běda. To je poslední věc, o které přemýšlíme..

    Duphaston, droga, kterou znám velmi dlouho, protože jsem ji předepsal v přípravě na těhotenství, dobře, a pak, když dorazil.

    Před těhotenstvím Duphaston jen pil, aby se zvýšila šance na její nástup. Řezejte asi 10 dní za měsíc, od určitého dne cyklu (obvykle se jedná o dny, kdy by měla přibližně dojít k ovulaci). Navzdory skutečnosti, že v té době to bylo pro mě počet dní nestabilní, nebyl úkol příliš jednoduchý. A pak mi doktor řekl, že je lepší začít pít dříve než později. Plus řekl, že právě Dufaston dokáže současně upravit plovoucí počet dní v cyklu. Ukázalo se, že to byla jen pravda.

    Obecně lze říci, že jediná věc, kterou jsem nechápal, když jí lékař předepsal, byl okamžik - Dufaston by měl být opilý až do 25. až 26. dne cyklu, a pak zjistit, zda nastane těhotenství, a pokud ano, okamžitě jej znovu začněte užívat. A když chatovali s dívkami na fóru, řekli, že někteří lékaři doporučují pít Dufaston, dokud není potvrzena absence těhotenství, odpovídající dny. Ukázalo se, že jejich lékaři jim vysvětlili, že to zvyšuje schopnost udržovat těhotenství. Obecně, zjevně všichni individuálně.

    Nejpodivnější je, že moje těhotenství nepřišlo proti Dufastonovi. Ten měsíc, když jsem dostal test, jsem hloupě zapomněl, že od dnešního dne musím pít Duphaston - zapomněl jsem to označit v stolním kalendáři.

    Potom, když přišlo těhotenství, vzal jsem to první 3 měsíce. V tuto chvíli nebyly žádné problémy, přestože jsem si stále musel lehnout, abych si to zachoval, ale to už bylo 21 týdnů az jiného důvodu.

    Obecně je tento lék předepsán mnoha, protože pomáhá snášet těhotenství v prvních měsících, kdy se nejčastěji vyskytne potrat. Lékař také řekl, že s cyklem s nejasným počtem dní se tato situace často stává. Dívka prostě neví o těhotenství, kritické dny musí přijít konkrétně, ona neví, je to variace až někdy 5 dní. Někdy je to během tohoto období, kdy dojde k potratu, o kterém nikdy nebude vědět. Protože to bude vnímat jako příští ty dny. Doktor mi řekl, že k tomu dochází téměř u naprosté většiny žen - jedná se o nějaký druh filtrů v přírodě a přirozený výběr funguje. Dufaston také zvyšuje šance na záchranu právě takového těhotenství.

    Přestože vyvstává logická otázka - je nutné zasáhnout do „kuchyně“ Matky přírody? Možná jen ví, proč nedovolila toto konkrétní těhotenství. A žena v této situaci nemusí nic vědět, víte méně a lépe spíte.

    Je pravda, že je divné, že ho bez výjimky jmenují téměř každého. Opravdu se naše generace stala tak slabší, že bez další hormonální podpory - ne jak?

    Obecně mám mnoho otázek o potřebě této drogy. Ale co je horší, je to, jako by mi nic neudělal.

    Pomáhá, ale ne každý

    [*] Pomáhá normalizovat cyklus [*] Pomáhá udržovat těhotenství v prvním trimestru

    Při plánování těhotenství jsem narazil na problém, jako je porucha cyklu. O těhotenství nelze hovořit, protože u takového problému je to velmi obtížné.
    Můj ošetřující lékař předepsal pít Duphaston několik měsíců.

    O TABLETÁCH

    V jednom blistru je k dispozici 20 tablet. V jednom balení - 1 blistr.

    Indikace pro použití
    Droga má mnoho indikací. Protože obsahuje progesteron, je předepsán pro: progesteronový nedostatek, neplodnost, v rozporu s cyklem, hrozba potratu. A to je jen malá část.

    Aplikujte ji pouze tak, jak je předepsáno lékařem, a také ji zrušte. Pokud jde o zrušení: obvykle se ruší postupně, při každém snížení dávky.

    Vzal jsem si lék asi šest měsíců. Během příjmu se cyklus vrátil do normálu, ale po dokončení příjmu se problém vrátil.
    Ale pro mnoho mých přátel, kteří ho udržovali těhotné s pomocí Dufastona, pomohl.

    Mám nízký progesteron a nebyla jsem těhotná, protože mi bylo 6 let. Předepsal jsem Duphaston 2t2r.v denně po dobu 15 dní od 12. dne cyklu. Už jsem to vypil. Třetím měsícem v tomto měsíci mě bolí hrudník, bolelo to rovně. doufáme se svým manželem, že se ukáže vše, co opravdu chceme dítě

    Pozitivní recenze

    Duphaston mi předepsal lékaře v Komsomolu (TSS), zkuste to nebude horší, a tady je výsledek mé dcery 3 měsíce, vše dopadlo od prvního měsíce užívání. Přeji všem takové výsledky.

    Nemohl jsem otěhotnět déle než rok, s cyklem byly závažné problémy. Gynekolog předepsal duphaston na 10 dní, poté Windows 3 měsíce a včas otěhotněl. Ale před spuštěním do lékárny se vždy podívám na lékárníka, protože je lepší najít více informací o takových drahých lécích. Ano, a oni jsou nebezpeční. Takže při nákupu těchto pilulek jsem už věděl přesně, co lze očekávat - ani doktor podváděl encyklopedii.

    Plusy: těhotenství se nezastavilo !, Zvýšený progesteron

    Minusy: hormonální droga

    Gynekolog mi předepsal lék Duphaston, když jsem absolvoval testy na hormony a ukázalo se, že jsem měl nízký progesteron, měl jsem v úmyslu stát se matkou, takže jsem absolvoval všechny nezbytné testy, doktor předepsal vzít tento lék ve druhé polovině cyklu, po pár měsících jsem otěhotnil, pak doktor mi řekl, že bych měl vzít tento lék až 12 týdnů těhotenství, postupně snižovala dávku, malovala celý režim, ale v 10 týdnech, kdy jsem začal snižovat dávku tohoto léku, jsem měl hrozbu potratu a byl jsem převezen do nemocnice.

    Tam jsem okamžitě vypil 4 tablety a lékař řekl, že tato dávka zachrání moje dítě, a stalo se, v nemocnici mi byl předepsán nový průběh užívání tohoto léku, na týden jsem bral 4 tablety denně, později jsem dávku snížil na dvě, pak na jedna, ale celkem jsem si vzal lék až do téměř 18 týdnů těhotenství.

    Ano, droga není nejlevnější, ani nevím, jak moc jsem vypila balení tohoto léku (hodně na sooo), ale vím jistě, pokud to nebylo pro ty 4 tablety, pak moje štěstí nemusí běžet hned vedle mě.

    Proto mnohokrát díky této drogě!

    Nezjistil jsem žádné vedlejší účinky po užití léku na sebe (pouze pokud těhotenství lze považovat za vedlejší účinek)))))

    Pamatovat! Jakékoli léky lze užívat pouze podle pokynů lékaře.!

    Výhody: neškodné pro plod, těhotenství se nezastavilo! Ukázalo se, že otěhotnělo, zachránilo dítě

    Nevýhody: ovlivňuje výsledky screeningu, drahé, existují vedlejší účinky

    Rozhodl jsem se napsat o Duphastonovi. Kolem této drogy spory dlouho nepřestaly. Droga má mnoho příznivců a mnoho odpůrců. Bohužel v současné době je Duphaston předepsán téměř každému všude, aniž by se ponořil do podstaty problému. Chci se podělit o svou historii užívání této drogy. Můj manžel a já jsme nemohli otěhotnět dlouhou dobu. Po 2,5 letech neplodnosti šli k lékařům, oba měli normální výsledky testů, ale dlouho očekávané těhotenství nenastalo. Začali jsme přemýšlet o IVF. Rozhodl jsem se změnit doktora a udělal to. Můj nový lékař mi a manželovi a Duphastonovi předepsal vitamínovou terapii, i když mi byly hormony v pohodě. Začal jsem brát lék a po dvou cyklech jsem viděl dlouho očekávané dva pruhy))) Štěstí trvalo až 7 týdnů, dokud jsem do nemocnice s krvácením nedošel. Pořád mě otěhotňovali a zjistil jsem, že se ukáže, že tento lék by neměl být opuštěn ani při úspěšném početí. Můj lékař také nevěděl o této funkci užívání Duphastonu. Po propuštění jsem pokračoval v užívání drogy až do 20 týdnů, poté jsem ji postupně opustil. Myslím, že díky užívání této drogy mohu svou dceru zachránit a porodit. Protože tón dělohy přetrvával po celou dobu perního trimestru.

    Snad kvůli široké škále akcí je jmenován všude

    Ale tento lék má značné nevýhody:

    Při užívání tohoto léku se hladina volného lidského chorionického gonadotropinu významně zvyšuje, což zkresluje výsledky biochemického screeningu. Bylo to přesně pro mě a na pozadí nepříliš dobrých výsledků ultrazvuku (3 mm TBP) mi bylo řečeno o rizicích porodu dítěte s Downovým syndromem 1:46. Naštěstí pro nás všechno fungovalo, narodila se dokonale zdravá dcera. Ale stres v době těchto analýz jsem dostal obrovský. Je dobré, že mezi mými přáteli byl kompetentní genetik, který vysvětlil možný důvod tak vysokého hCG.

    Lék není vhodný pro každého, hormonální terapie je delikátní záležitost. Proto by měla být užívána s opatrností a POUZE podle pokynů lékaře. Existuje řada vedlejších účinků, ale prošly mě))) Zrušení léku je možné POUZE po dohodě s lékařem, protože ostré zrušení vede k možnému potratu.

    Obecně byl dojem této drogy kontroverzní. Obrovským plusem je samozřejmě to, že jsem měl svou dlouho očekávanou dceru))) Z velké části díky hormonální terapii.

    Můj stále velmi malý MIRACLE

    Ale předčasné zrušení mě téměř stálo tak dlouho očekávané těhotenství. A genetika, která z nějakého důvodu při screeningu nebere v úvahu hormony, byla velmi nervózní. Obecně platí, že dobré věci končí dobře!

    Výhody: neškodné pro plod, těhotenství se nezastavilo, neovlivnilo hmotnost, ukázalo se, že otěhotnělo, zachránilo dítě

    Nemohla jsem otěhotnět po dlouhou dobu (((Můj manžel a já jsme se pokusili 4 roky, to nefungovalo.) Pak jsme se rozhodli podstoupit fyzickou prohlídku, ukázalo se, že mám v těle nějakou harmonii. budete otěhotnět. Pil jsem podle očekávání od 14. dne cyklu, jako je 23 (přesně si to nepamatuji). A po měsíci, dlouho očekávané 2 proužky! Prostě jsem plakal štěstím. Ale po dobu 8 týdnů jsem krvácel, nemocnici pro zachování. Po týdnu propuštění podali injekci a. Jeden den uplynul ode dne propuštění, krvácení se znovu otevřelo, šel jsem znovu do nemocnice. Tam jsem slyšel dívky mluvit o Duphastonu, že se ukázalo, že bych neměl přestat pít. Udržuje tento hormon normální a pomáhá snášet těhotenství. A protože jsem tento hormon neměl, tělo odmítlo plod. Řekl jsem svému lékaři, že jsem si vzal Duphaston před těhotenstvím, nařídil mi, abych to znovu nalil. Jakmile jsem to začal, krvácení se okamžitě zastavilo a já jsem byl propuštěn. Měl jsem to až do 20. týdne těhotenství. Balení trvalo 6 dní. Samozřejmě je to trochu drahé, ale omlouvám se za své štěstí! Neměl jsem žádné vedlejší účinky. Během těhotenství jsem se zotavil 20 kg, nechal jsem 18 kg v porodnici. Neovlivnil jsem plod. 41týden, zdravý chlapec vážící 3600 výšek 56cm.

    Nevýhody: pomohl spodnímu plodu získat oporu

    Chci varovat všechny, že byste si nemysleli, že duphaston je všelék. Nemohl jsem otěhotnět po dobu 5 let, šel jsem do plánovacího centra. Tam jsem prošel hormony od endokrinologa, prošel všemi specialisty, progesteron se ukázal být trochu snížený, předepsali mi duphaston podle schématu: Pil jsem po ovulaci a před nástupem menstruace, pak test ukázal 2 proužky, byl tam děsivý tón a šupina, pak ležel na zachování, podle ultrazvuku 12 týdnů, bylo u dítěte podezření na Downův syndrom, což bylo potvrzeno amniocentézou, muselo způsobit umělý porod po dobu 20 týdnů. Duphaston pomohl podřízenému plodu získat oporu, narušený přirozený výběr. Po dvou letech jsem si vzal dovolenou s následným propuštěním, během měsíce se mé hormonální pozadí zotavilo a já jsem otěhotněla bez hormonů, porodila a po celé těhotenství, i když jsem byl předepsán pro prevenci, odmítl jsem pít. Říkám vám, proč zdravé ženy nemohou otěhotnět. Nervové napětí, únava, způsobuje hormonální zhroucení, čímž potlačuje plné zrání vajíčka, tedy nižší sekundární fázi, odpovídající nízký progesteron (jedná se o mazaninu před menstruací). Pokud žena spočívá od prvního do posledního dne cyklu, aniž by byla zapojena do duševního a fyzického stresu, byla v klidu mysli, hormonální pozadí se zlepšuje a tělo je připraveno k cvičení jako těhotenství. Je velmi důležité pokračovat v odpočinku během těhotenství, jinak dojde opět k hormonálnímu selhání, protože tělo se nedokáže vypořádat s dvojitou zátěží. Věnujte pozornost tomu, proč Cikáni, mokasíny, destruktivní lidé snadno mají děti a inteligentní, kteří pracují jako nikdo, nemohou těhotenství roky

    Plusy: užitečné řešení

    Nevýhody: nezjištěno;

    Vzal jsem tento lék, aby otěhotněl. Dlouho jsem nemohl otěhotnět, protože jednou po návštěvě u lékaře a po jeho jmenování jsem začal pít "Duphaston". Toto je hormon „Progesteron“. Dufaston by měl být užíván nejprve v 1 tabletě 4krát denně, pak v sestupném pořadí 1 tableta 3krát denně atd.! Ale tento lék je užíván výhradně na doporučení lékaře! Nejsou žádné vedlejší účinky a neslyšely o vedlejších účincích! Mohu jen říci, že droga je úžasná a opravdu stojí za cenu.!

    Minusy: nenalezeny.

    Dobrý den, milí čtenáři!

    Dnes jsem se rozhodl být upřímný ohledně toho, jak jsem poprvé otěhotnil! Nebylo to tak jednoduché, jak se mi zdálo. Nejprve to nevyšlo a já jsem musel navštívit lékaře. Již během vyšetření diagnostikoval gynekolog syndrom dětské dělohy. Nejsem zdravotník. proto nerozumím, co to je. Doktor mi ale vysvětlil, že zatímco kategoricky nemohu otěhotnět. Nejprve musíte opravit genitálie, uzdravit. Přiřadila mi řadu testů i ultrazvuku dělohy.

    A když jsem byl hotový, byl mi předepsán lék Janine jako lék, který evenuje menstruační cyklus a příznivě ovlivňuje hormonální pozadí, a také zabraňuje nežádoucímu těhotenství, které, jak jsem řekl, v té době jsem nebyl zdravý. Také mi byly předepsány vitamíny Vitamed Lady Formula (osobní měsíční systém). A lék Solvay Pharma Duphaston, který je také hormonální lék. Jak mi lékař vysvětlil, ultrazvuk ukázal nějaké hormonální selhání, v důsledku čehož se děložní čípek nevyvinul, nebylo možné porodit s takovým krkem.

    Vzal jsem si všechno předepsané kurzy. Pil jsem tablety Solvay Pharma Duphaston hormonu dva týdny. Piju dva týdny, dva týdny na přestávku. A tak to trvalo dva měsíce. Po dvou měsících léčby lékař řekl, že si musí udělat přestávku. Ale to neznamená, že léky mi nepomohly, jen jsem potřeboval dát krku čas na vývoj. Duphaston jsem vzal v únoru a březnu, lékař řekl, že na podzim bude nutné podstoupit druhou zkoušku a opakovat kurz. Uběhl však další měsíc a v květnu jsem otěhotněla! Byla to pro mě velká radost.!

    Teď mám dvě dcery, které jsem neuvěřitelně rád!

    Výhody: Kvalita, dostupnost.

    Minusy: zvýšená chuť k jídlu, bolest na hrudi.

    Vzal jsem si tuto drogu, jak ji předepsal gynekolog reprodukčního orgánu, nemohl jsem normalizovat cyklus s cílem normalizovat cyklus a naplánovat těhotenství, poté je síť stabilní, zatímco cyklus bere, měla by být zrušena a cyklus opět nestabilní. Poprvé jsem otěhotněla s touto drogou po dobu 6 měsíců od začátku užívání, ale nyní ji užívám s krátkými přestávkami téměř 1,5 roku a není těhotenství, ale nespojuji ji s kvalitou této drogy, jen kvůli své tělo zjevně není potřeba. Jak to chápu, tento lék obsahuje hormon progesteron a pije ho ve druhé polovině menstruačního cyklu, aby se udrželo možné těhotenství. Z negativních bodů si mohu všimnout poměrně výrazné zvýšené chuti k jídlu při užívání Dufastonu (a přírůstku na váze) a objeví se bolest na hrudi.

    Plusy: droga funguje

    Minusy: nenalezeny

    Dlouho je nutné psát recenzi hormonální drogy pro ženy Duphaston, ale nějak se mi to nikdy nestalo. Dnes jsem mluvil s kamarádkou, před pár měsíci otěhotněla, dlouho nemohla, šla k doktorce, byla jí předepsána Duphaston, vitaminy PLC a o měsíc později dva proužky na test! Díky této konverzaci jsem si vzpomněl na naše seznámení s drogou Dufaston.

    Situace je podobná - chtěli dítě se svou ženou, ale nějak to nevyšlo, šel jsem k lékaři, absolvoval testy, všechno je v pořádku, moje žena šla taky, všechno je normální.

    Uvažovali jsme o cyklech, zkusili jsme, žádný výsledek nebyl. Šli jsme k lékaři, doktor předepsal Dufastonovi a oh, zázrak, o měsíc později se to stalo, vzali všechno podle pokynů, nevzpomínám si na podrobnosti, ale nevzpomněl jsem si na žádné vedlejší účinky - porodil jsem silného chlapa, před 5 lety zavolali lékárníkovi Danil, DĚKU. velmi dobrý lék

    Plusy: pomáhají otěhotnět

    Nevýhody: někdy je těžké to odmítnout

    Nemohl jsem otěhotnět dlouhou dobu. Při hledání důvodu jsem vylezl na různá fóra, kde dívky sdílely své problémy. Jedním z nejpopulárnějších problémů byl nedostatek progesteronu, hormonu zodpovědného za udržení těhotenství. To znamená, že otěhotníte, ale kvůli hormonální poruše vaše tělo nedrží oplodněné vajíčko a každý měsíc k vám přijdou svátky. Někdy se zpožděním se někdy dokonce i test začne svlékat, ale pokaždé, když všechno skončí stejně.

    Zpočátku ani nechápete, že tomu tak je, zdá se vám, že prostě nemůžete otěhotnět. Dobrý lékař hned pochopí příčinu a předepíše lék. Jedním z nejúčinnějších léků pro tento problém je Dufaston. Zvyšuje progesteron na požadovanou úroveň a vaše oplodněné vajíčko je dobře fixováno. Ale je tu jeden problém. Dufaston se doporučuje časem zrušit a postupně snižovat jeho počet. U některých dívek však snížení duphastonu vede k problémům s těhotenstvím. Proto, pro jakékoli podezřelé příznaky, až po usrknutí břicha, musíte znovu začít brát na obvyklou úroveň.

    Pokud pijete Duphaston téměř do konce těhotenství, existuje riziko, že pro vás bude těžké porodit. Proto je i po 30 týdnech lepší je opustit.

    Snadné těhotenství!

    Vynikající lék pro ty, kteří plánují těhotenství a zejména pro ty, kteří mají problémy s druhou fází cyklu - nedostatek progesteronu. Měl jsem problémy, všechno to začalo, když se mi udělala cervikální konfekce, protože objevili cr in situ, cyklus se začal zhoršovat a ve druhé fázi se corpus luteum dostatečně nevyvíjelo a nemohl jsem otěhotnět, protože proto nedostatek progesteronu - endometrium se nevytvářelo (.

    Když jsem se obrátil k lékaři, slyšel jsem o tomto léku a ona mi předepsala, aby opravil progesteron. Od začátku jsem byl opatrný - droga je hormonální, ale jak se ukázalo a jak bylo napsáno v anotaci - nevšimla jsem si jich na sobě. Použil jsem to tři cykly a opravdu mi to pomohlo - teď jsem matka nádherného dítěte! Po zprávě, že jsem těhotná, ho doktor opustil do 20 týdnů! Doporučuji vynikající lék pro ty, kteří plánují těhotenství a pro ženy, které mají endometriózu, problémy s luteem corpus. Přijatelná cena za 20 tablet 550 rublů ve městě Barnaul.

    Snadné použití (tablety)

    Malé množství v balení (20 kusů), vysoké náklady, dlouhé zrušení

    Můj manžel a já jsme chtěli mít dítě. V té době byli oba zdraví. Ale všechny pokusy z měsíce na měsíc byly marné. Po roce selhání šla k lékaři, který doporučil užívání této drogy. Poté, co začala brát, došlo k těhotenství ve stejném cyklu. Důvodem byla nedostatečná produkce progesteronu, jejíž hladinu lze stanovit pouze krevním testem. Musel jsem to vypít před polovinou prvního trimestru, abych udržel těhotenství a tělo začalo plně produkovat chybějící hormon sám. Jedno balení není dostatečně dlouhé na dlouhou dobu. Tyto pilulky nemůžete okamžitě zrušit, stejně jako jiné analogy. Pila jsem na radu lékaře až do polovin a čtvrtí s týdenním přechodem na nižší dávku. Proto i po rozhodnutí ukončit Duphaston budete muset utratit peníze. Přesto se plně ospravedlňuje.

    Výhody: Pomáhá otěhotnět, i když existují potíže

    Minusy: menstruační cyklus není úplně obnoven

    Dlouho jsem bral antikoncepční pilulky, dokud jsme se s manželem nerozhodli mít druhé dítě. Jakmile jsem je přestal brát, začaly poruchy menstruačního cyklu. Nejprve to začalo o dva týdny později, než se očekávalo, pak o jeden a půl týdne dříve. Šel jsem k gynekologovi, abych se vypořádal s touto anomálií, nakonec se ukázalo, že to byla nějaká hormonální porucha, která by měla být léčena Dufastonem. Nevím, komu a jak je vhodný pro normalizaci cyklu, neobnovil mi ho, přestože se tím rozdíly zmenšily. Ale otěhotnět za šest měsíců se ukázalo bez problémů, dokonce i s mým nepříliš dobrým křížem.

    Victoria Viktorovna Samokhvalova

    Co mohu říci, že jsem při plánování těhotenství opravdu začal pít a přišlo to po druhém měsíci užívání Duphastonu, nejen to, že se zdravotní stav žen velmi zlepšil a nevynucoval mě čekat, až druhé dítě okamžitě otěhotní, a teď mám dvě nádherné dívky, sedm a pět let staré. Nemohl bych otěhotnět pět let. Radím každému, kdo chce mít děti, dívky jsou opravdu dobrý lék. Nyní chci třetí dítě a znovu jsem se obrátil o pomoc s Dufastonem..

    Přijímám jmenování endokrinologicko-gynekologa, abych obnovil cyklus s dalším těhotenstvím. (Můj kamarád opravdu pomohl mé dceři 2 roky). Piju třetí měsíc od 14 do 25 dnů - cyklus je obnoven, vše přechází včas a bezbolestně. Nezískal jsem váhu, naopak jsem ztratil 3 kg - nevím, možná náhoda. Z nežádoucích účinků jsem si všiml hrozné nevolnosti během prvních 2-3 dnů, kdy jsem ji vzal poprvé a závratě, pak je vše v pořádku. Přesně 2 dny po užití poslední pilulky dochází k normální menstruaci, ne jako jednou namáhání každé 2-3 měsíce. Během této doby nedošlo k těhotenství, možná kvůli okolnostem, že s manželem nebyla téměř žádná blízkost, ležela s dítětem v nemocnici téměř 2 měsíce. Ale nezoufám, obecně se mi droga líbí.)))

    Nemohla otěhotnět rok, lékař předepsal DUFASTON, řekli, že by měli pít nejméně půl roku, ale příští měsíc se v testu ukázaly dlouho očekávané dva proužky!

    Články O Neplodnosti